logo

DİKMEN, BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTI

  • Kdz. Ereğli’de İş İnsanı Muhittin Dikmen, “Karadeniz Ereğli’nin belediye başkanı olmayı amaç edinerek yola çıktım.” açıklaması yaptı.

Açıklamayı sosyal medya hesabında yapan Dikmen, şu ifadelere yer verdi:

“Yaklaşmakta olan 2024 Yerel Seçimleri, öncesi ve alınacak sandık sonuçlarıyla, ülkemizin tüm kentleri gibi Karadeniz Ereğli’miz açısından da büyük önem taşıyor. Bu gerçekten hareketle, önümüzdeki beş yılın modern kentini yaratabilmek, bu kentin insanlarının hak ettikleri hizmet ve çalışmaları kendilerine sunabilmek adına, çok sayıda ismin başkan ya da belediye meclis üyesi adayı olarak taşın altına ellerini sokmak isteyecekleri malumunuzdur. Ben de sizlerden aldığım destek, ilham ve güç ile Karadeniz Ereğli’nin belediye başkanı olmayı amaç edinerek yola çıktım. Kısa bir zaman sonra bu hedefimle ilgili olarak gerekli açıklamayı kamuoyuna yapacağım. Tek arzum, Türkiye’nin gözbebeği bu kenti azimli ve çalışkan bir ekibin öncülüğünde sizlerle birlikte yönetebilmek ve geleceğimize yön verebilmektir. Karadeniz Ereğli için her zaman bir ve tek yürek olmak dileğiyle…”

İL KONGRESİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Dikmen son yaptığı paylaşımda ise, Zonguldak il kongresinin 1 Ekim’de yapılacağını hatırlatarak “Türk siyasetinin öncüsü, Cumhuriyet’imizin kurucu ve birleştirici gücü CHP’nin, 1 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Zonguldak İl Genel Kurulu’nda yönetime aday olan partililerimize başarı diliyorum. Şölen havasında geçeceğine yürekten inandığım bu yarışma, sandık sonucu ne olursa olsun, önce Zonguldak’ımızın sonra da partimizin ve örgütlerimizin kazanacağı bir genel kurul olarak tarihteki yerini alacaktır.” dedi.

Paylaşın:
654 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ