logo

DTO BAŞKANI ÜNLÜER VE EKİBİ DE KIBRIS TEMASLARINA KATILDI

  • IMEAK Kdz. Ereğli Deniz Ticaret Odası (Batı Karadeniz Bölgesi ) Başkanı Oğuz Ünlüer ve ekibinin de Zonguldak ve ilçeleri TSO heyetleri ile birlikte Kıbrıs temaslarına katıldığı açıklandı.

Ünlüer’e, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ziyaretinde Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Burak Gürdal ile Kağan Boy’un da eşlik ettiği belirtilen açıklamada temaslar özetlenerek şöyle denildi:

“Yönetim Kurulu Başkanımız Oğuz Ünlüer, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine, Zonguldak İl ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı, Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim’i, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu’nu, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Deniz’i, Kıbrıs Türk Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamacıoğlu’nu ziyaret ederek Kuzey Kıbrıs ile Türkiye arasındaki ilişkilerin daha da güçlendirilmesi ve bölgesel iş birliği olanakları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerin ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın mezarı ziyaret edildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Oğuz Ünlüer’e, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cemil Burak Gürdal ve Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Kağan Boy eşlik etti.”

Paylaşın:
59 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ