logo

EMITT FUARINDA, EREĞLİ TURİZM DEĞERLERİ TANITILIYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi, Dünyanın 5 büyük turizm fuarı arasında yer alan 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Ereğli pidesi, fındık, Osmanlı Çileği reçeli ve elpek bezi ikramında bulunuyor. İlgi gören fuarda kentin tarihi ve kültürü tanıtılıyor. Ereğli Belediyesi standını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bir çok belediye başkanı ile vatandaş ziyaret etti.

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT),  İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde açıldı. Kdz. Ereğli Belediyesi, Salon 3, Stand B-411’de bulunan Zonguldak standı içinde ziyaretçilerini ağırlıyor.

CUMARTESİ SAAT 17.00’YE KADAR SÜRECEK

Belediye Basın Bürosundan verilen bilgiye göre; Kdz. Ereğli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz, fuarın açılmasıyla birlikte ziyaretçilere kenti ve turizm değerlerini tanıtmaya başladıklarını belirterek; “Dünyanın 5 büyük turizm fuarından biri olan EMITT’te yerimizi aldık. Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatıyla standımızı hazırladık. İlçemizin kültürünü, tarihini tanıtıyoruz. Gelen ziyaretçilerimize Ereğli pidesi, fındık, elpek bezi, Osmanlı Çileği reçeli ve kentimizi tanıtıcı broşürler takdim ediyoruz. Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ın selam ve sevgilerini iletiyoruz. Tüm hemşerilerimizi, İstanbulluları standımıza davet ediyoruz. Cumartesi günü saat 17.00’ye kadar buradayız, bekliyoruz” dedi.

TANINMIŞ İSİMLER RAĞBET ETTİ

Kdz. Ereğli standını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Ünlü oyuncu-sunucu İlker Ayrık, Büyükçekmece Zonguldaklılar Dernek Başkanı Turan Özdemir  ve İstanbul’da bulunan Ereğlililer ziyaret etti.

Paylaşın:
687 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ