logo

EN DEĞİŞİK, EN KOMEDİ, EN İNTERAKTİF OYUN; ŞEN MAKAS, EREĞLİ’DE SAHNELENDİ

Tiyatrokare oyuncularının Erdemir’in katkıları ile Kdz. Ereğli’de sahnelediği ‘Şen Makas’ oyunu, seyirciler tarafından büyük beğeni topladı.

Tiyatrokare oyuncuları İnteraktif Komedi tarzındaki ödüllü oyun Şen Makas’ı Kdz. Ereğli’de sahneledi.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı organizasyonu ve Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR)’nın katkıları ile 11 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Erdemir Kültür Merkezinde sahnelenen oyuna ilgi büyük oldu. Amerikan tiyatro tarihinin en uzun süreli oynanan oyununu; Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, Belediye Başkan Vekili Gönül Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Erdemir Genel Müdürü Yardımcısı Ural Durusu, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık ve kalabalık seyirci topluluğu izledi. Salonda yer bulamayan seyircilere ilave sandalye sağlandığı görüldü.

KATİLİ SEYİRCİ ARADI!

Yaklaşık 2,5 saat süren 2 perdelik ‘Charlie Chaplin Komedi Ödülü’ sahibi olan oyunda, seyirciler de oyuna dahil oldu ve bir kuaför salonundaki katili, seyirciler oyunculara 2. bölümde sorular yönelterek bulmaya çalıştı. Sanatçıların seyircilerin sorularına verdikleri esprili cevaplar ise kahkahalar ve alkışlarla karşılık buldu. ‘Adalet, kadına şiddet’ gibi gibi sosyal mesajların da aralara serpiştirilerek verildiği oyun sonunda katili seyircilerin cep telefonu ile oylama yaparak belirlemesi ise heyecanlı anlar yaşanmasına neden oldu.

MELEK BAYKAL EREĞLİ’Yİ SEVDİ

Finalde seyirciyi selamlayan oyunculardan Melek Baykal, Kdz. Ereğli’ye tekrar gelmek istediklerini belirterek, bu kez oyunda katilin değişebileceği esprisini yaptı ve büyük alkış aldı.

Başarı ile sergilenen tiyatro oyunu sonunda Kdz. Ereğli Kaymakamlığı tarafından Erdemir’e teşekkür edildi. Erdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ural Durusu ise sahneye çıkarak sanatçıları tek tek kutladı ve çiçek takdim etti.

ŞEN MAKAS OYUNCULARI VE ROLLERİ:

  • Melek Baykal; Sosyete Bayan Ahu.
  • Bülent Seyran; Kauför Tayyar.
  • Özgür Yetkinoğlu; Emniyet Amiri Kartal.
  • Cem Güler, Müşteri Engin.
  • Müge Kement; Kuaför yardımcısı Betül.
  • ve Jess Molho; Komiser Yardımcısı Serçe.
  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
1750 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ