logo

EREĞLİ DEMOKRAT’I KUTLUYORUZ…

  • Kdz. Ereğli Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Fatih Çakır, 36 yıl önce yanan ‘Demokrat’ meşalesinin, uzun yıllar yanmaya devam edeceğini söyledi. 

Kdz. Ereğli’de 1 Aralık 1987 yılında kurulan ve günlük statüde yayınlanan Demokrat Gazetesi 36. yılını tamamladı. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Mehmet Fatih Çakır, 36. kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Özgür ve sorumlu yayıncılığın önemine dikkat çeken Çakır, mesajına şunları kaydetti:

“Zonguldak’ın ilçesi Ereğli’de ilk sayısını 1 Aralık 1987’de yayımlayan; o günden bugüne aralıksız yayın hayatını sürdüren gazetemiz, bir yılını daha geride bıraktı. Köklü yayın kurumu olmanın gururunu yaşıyoruz.
Habercilik, sosyal medya unsurlarının da etkisi ile hızla gelişiyor. Bu durum; hem doğru ve hem de hızlı bilgi aktarımının sorumluluğunu da arttırıyor. Bu bilinç ile basın faaliyetinde bulunan kurumumuz, modern demokratik anlayış söz konusu olduğunda hayli kıymetlidir. Özgür ve sorumlu yayıncılık anlayışının temsilcileri olan basın kuruluşlarının değer bulması da bir o kadar kıymetlidir.
36 yıldır vasıflı bir gazete olarak faaliyetlerini sürdüren Demokrat Gazetesi, ereglidemokratmedya.com haber portalı ile birlikte; basın ahlak ve meslek ilkelerini, kamusal sorumluluğu, doğru ve hızlı haberciliği prensip edinmiştir. 
12 Eylül 2019’da Kurucu İmtiyaz Sahibi Yalçın Keleş’ten devraldığımız Demokrat meşalesi, meslek ilkelerden taviz vermeden, azim ve kararlılığımız eksilmeden yanmaya devam edecektir.  Siz değerli okuyucularımıza ve haberleri sizinle buluşturan kadromuza şükranlarımızı sunuyorum.”

Haber hayat Yayıncılık ailesi olarak; Refikimiz Demokrat Gazetesi Sahibi Çakır’ı ve değerli emektar meslektaşlarımızı kutlar, daha nice uzun yıllar başarılı yayınlar dileriz.

Paylaşın:
317 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ