logo

EREĞLİ İYİ PARTİ’DE İSTİFA ZAMANI!

  • İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan ve Belediye Meclis Üyesi Evrim Balbaloğlu, partilerinden istifa ettiler.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan yönetimi ile birlikte ve ayrıca İyi Parti Milletvekili Adayı ve halen Belediye Meclis Üyesi olan Evrim Balbaloğlu, partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan istifa açıklamasında, “İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı olarak ben ilçe başkanı Yasemin Erdoğan ve değerli yönetim kurulu üyelerimiz olarak görevimizden ve aynı zamanda iyi parti üyeliğimizden istifa ettiğimizi tüm kamuoyuna duyurmaktayız. İlçe başkanlığı olarak Kdz. Ereğlili vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve ilçemize daha iyi hizmet verebilmek adına çok emek sarf ettik. Bu süreçte birlikte yol yürüdüğümüz tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, minnetlerimizi sunuyor ve haklarını helal etmelerini diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Evrim Balbaloğlu ise açıklamasında şöyle dedi:

“2017 yılında teşkilat kurucu üyesi olarak başladığım ve çeşitli kademelerinde görev yaptığım İYİ Parti’den bugün itibariyle ayrılma kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu karar, uzun ve dikkatli bir değerlendirme sürecinin sonucudur. İYİ Parti bünyesinde geçirdiğim yıllar boyunca, ülkemize ve bölgemize hizmet amacıyla birçok çalışmada görev aldım. Görev aldığım kademelerde bana destek olan ve birlikte çalıştığım tüm partililerimize ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bugünden itibaren, milletimiz için en iyisini yapmak adına mücadelem sürecektir. Ülkemizin geleceği için çalışmaya ve katkı sunmaya devam edeceğim. Kamuoyuna saygılarımla duyurulur.”

BÜYÜKALGAN’DA “KIRGINIM” DEMİŞTİ

Öte yandan kısa süre önce, İyi Parti’nin Zonguldak ve Ereğli’deki önemli isimlerinden Münevver Büyükalgan’da partisine kırgın olduğunu ve ifade etmişti.

İyi Parti’deki istifalar, tarafsız gözlemciler tarafından “CHP’ye transfer hazırlıkları” olarak yorumlandı.

Paylaşın:
530 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ