logo

EREĞLİ MUHTARLARI YENİ DÖNEM YÖNETİMİNİ SEÇECEK

  • Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanlığı için Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman ile Gebe Köyü Muhtarı Adnan Alar yarışıyor.

Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği 15. Olağan Genel Kurulu Tatoğlu Kültür merkezinde başladı.

Kaymakamlığın bir başka programı nedeni ile 1.5 saat geç başlayan genel kurula CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Ak Parti İlçe Başkanı Mücahit Andiç, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, STK ve siyasi parti temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan genel kurulun divan başkanlığını derneğin eski başkanlarından Şakir Başol üstlendi.

Sakin geçen Genel Kurulda Şükrü Kılıç’ın başkanlık dönemine ait faaliyet ve denetleme raporları ayrı ayrı okunarak oy birliği ile ibra edildi.

Ardından Muhtarlar Derneği başkanlığı yarışına katılan 2 adayın konuşmalarına geçildi. Salonda yan yana oturan Adaylar Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman ile Gebe Köyü Muhtarı Adnan Alar, konuşmalarında birlik beraberlik mesajları vererek yapacakları hizmetlerle ilgili muhtarlara seslendi.  

Daha sonra sağlık sorunları nedeni ile tekrar aday olmayan dönem başkan Şükrü Kılıç söz alarak faaliyetlerini özetledi. Zaman zaman duygulanan Kılıç’ı alkışlayan muhtarlar, her zaman yanında olduklarının mesajını verdi.

Haber Yayına hazırlandığı sırada Genel Kurul, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas’ın konuşması ile sürüyordu.

Konuşmaların ardından muhtarlar yeni dönem yönetimini seçecek.  

Paylaşın:
158 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ