logo

EREĞLİ ROTARY KULÜBÜ’NDE ÖZLEM ŞEN DÖNEMİ BAŞLADI

  • Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Rotary Kulübü’nde Dönem Başkanlığı Devir Teslim Töreni düzenlendi.

13 Haziran Perşembe günü Fabrika Tim’s Salonu’nda gerçekleştirilen törenin açılışında konuşan 2023-2024 Dönem Başkanı Doruk Dokuzoğlu, grev sürelerinde yaptıkları çalışmaları özetlerken, döneminde katkıda bulunanlara teşekkür ederek plaketler ve çiçekler takdim etti.
Rotary Uzun Dönem Öğrenci Değişim Programı kapsamında misafir öğrenci Ashley Melissa Campos Salomon’un Türkçe sunumu ile geçirdiği dönemi sinevizyon eşliğinde sunduğu törende;
Rotakids Kulübü Başkanı Kıvanç Ateş, görevini Atlas Dokuzoğlu’na teslim etti.

ŞEN, “ROTARY SİHRİ” TEMASI İLE GÖREVİ DEVİR ALDI

2023-2024 Dönem Başkan Dorukoğlu, Başkanlık Görevini bir kadın başkandan devir alıp tekrar bir kadın başkana devir etmesine dikkat çekerek, duyduğu mutluluğu ifade etti. Dokuzoğlu daha sonra görevi devredeceği Fabrika Tim’s Sahipleri Özlem Şen ile eşi Timur Şen’i sahneye davet etti.

Dokuzoğlu’nun Kulüp Madalyası ile Başkanlık rozetini taktığı Özlem Şen de, kendisine hediye takdiminde bulundu.
Yeni başkan Özlem Şen, “Rotary Sihri” Teması ile oluşturulan dönem flamasını eşi Timur şen ile birlikte açmasının ardından teşekkür konuşması yaptı, üstlendiği görev süresince çalışacağı ekip arkadaşlarını tanıtırken, slayt eşliğinde dönem içine gerçekleştirmeyi düşünü projeleri özetledi.

Nezih gece, toplu pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından, Retrobüs Grubu’nun canlı performans konseri ile devam etti.

Paylaşın:
271 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ