logo

EREĞLİ SANAT AKADEMİSİ’NDE HAYATIN RİTMİNİ YAKALAYIN

.

DANS VE MÜZİĞİN BİRLEŞTİĞİ EREĞLİ SANAT AKADEMİSİ’NDE;

HAYATIN RİTMİNİ BİRLİKTE YAKALAYALIM

Akademimizde dans etmeyi seven, dansa yeni başlayan ve hobi edinmek isteyen herkese yer var! Farkında olmadığınız yeteneklerinizi keşfetmek, bedeninizi harekete geçirmek ve müziğin akışına kendinizi kaptırmak isterseniz en doğru adrestesinizdir.

Halk dansları topluluğumuz coşku dolu danslar ve kültürel birikimle dolu bir deneyim sünüyor sizde bu büyülü yolculuğa katılmak ve dansı büyüsünü keşfetmek isterseniz şimdi kayıt olun bizimle dans etmeye hazır mısınız; yapmanız gereken sadece bizi aramaktır.

Çocuklarınızın yeteneklerini geliştirmek, vücutlarını özgürce kullanmalarını sağlayarak daha mutlu olmalarına imkan tanımak, onlara başarı duygusunu erken yaşta aşılamak istemez misiniz?

HALK OYUNLARI: Kültür hazinemizin en önemli unsurlarından biri olan Halk Danslarını; Öğrencilerimiz her yıl ülke coğrafyamızın değişik bölgelerinden oluşan oyunları geleneksel danslarımızın özünü, kendi biçimlerini bozmadan çağdaş sanat anlayışına dayanan bir yorumla öğreniyor ve uyguluyorlar.

LATİN DANSLARI: Başlangıç seviye adımlarını öğrenerek, rengarenk kültürü ve dinamik müzikleri ile, farkında olmadığınız yeteneklerinizi keşfedecek, bedeninizi harekete geçirecek ve müziğin akışına kendinizi kaptıracaksınız.

ZUMBA VE AEROBİK: Kıvrak figürleri, hızlı adımları dinamik müzikleri ile hem eğlenip hem de hareket etmek, aynı zamanda kilo verip fit kalmak istiyorsanız Ereğli Sanat Akademisine bekliyoruz.

STERETJAZZ -FREESTYLE (7-11 YAŞ ÇOCUK GRUPLARI) :Özgür bir dans türü olan Street jazz derslerinde öğrencilerimiz popüler şarkılar eşliğinde koreografiler öğrenirken aynı zamanda grup olarak birlikte hareket etme ve dans etme yeteneklerini de keşfediyorlar.

ZUMBA KIDS (7-11 YAŞ ÇOCUK GRUPLARI) El kol ve vücut koordinasyonlarını kullanarak müzik ekşiliğinde birlikte hareket edebilme ve özgüven duygusunu aşılayarak dans etme yeteneklerini geliştirmeyi hedefliyoruz.

(ilandır)

Paylaşın:
380 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ