logo

EREĞLİ’DE HUZUR BOZANLARA 100 BİN TL. CEZA!

  • Kdz. Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 16 Haziran Cuma günü gündüz saatlerinde ilçede yaptığı şok uygulamada huzur bozan sürücü ve yayalara ceza yağdırdı!

Buna göre ; söz konusu uygulamada Kepez bölgesi, Erdemir Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda trafik güvenliğini tehlikeye sokan motosiklet ve araçlara yönelik; gece saatlerinde sahil bandında, park, bahçe ve yürüyüş yollarında
vatandaşların huzurunu bozan şahıs ve araçlara yönelik asayiş ve trafik ekiplerince
gerçekleştirilen şok uygulamalarda, 32’si motosiklet olmak üzere toplam 92 araç ve sürücüsü
ile 286 şahıs kontrol edildi.

TRAFİK İHLALLERİ AĞIRLIKLI…

Yapılan kontrollerde; 7 kişinin ehliyetsiz, 1 kişinin ehliyeti yetersiz araç kullandığı, 1 kişinin alkollü olarak araç kullandığı, 1 motosikletin tescilsiz olarak trafiğe çıkartıldığı, 3 aracın muayenesiz, 1 aracın sigortasız olduğu, 2’si yolcu 8 kişinin motosiklete kasksız bindiği, 1 kişinin motosikletin plakasını kapattığı, 1 motosikletin gürültü çıkardığı, 5 kişinin ehliyeti olmayana araç verdiği, 5 kişinin trafikte yüksek ses müzikle seyrettiği, 4 sürücünün muhtelif ihlali tespit edilerek Toplam 100.737 TL idari yaptırım uygulandı. Ayrıca, 3 araç trafikten men edildi, Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçundan aranması olan 1 şahıs yakalandı.

Paylaşın:
507 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ