logo

EREĞLİLİ DR. DİZDAR’DAN ‘RAHATLATAN’ AÇIKLAMALAR!..

Ailesinin bir süre Kdz. Ereğli’de yaşadığı bilinen Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar, “Koronovirüs’le mücadeleye dair rahatlatan bir açıklama yaparak ” … bu virüs geçecektir. Şu an söylenildiği, planlandığı gibi olan durum gerçekleşmektedir.” dedi.

Babasının Balkan göçmeni olarak Kdz. Ereğli’ye geldiğini ve bir süre Ereğli’de yaşadıktan sonra İstanbul’a taşındıklarını bir röportajında(haberuçur/Şükriye Özgül) ifade eden Tıp dünyasının güvenilen ismi İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar, dünyayı etkileyen koronavirüs’le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“BU İYİ HABER”

Açıklamasında “Bugün için varılan durum aslında beklenilenin gerisinde bu iyi bir haber. Alınan önlemler özellikle sizin evde kalmanız büyük önem taşıyor. Eleştirilerden baktığımız zaman zaman bu bizim söylediğimiz övgülerin yersiz, gereksiz olduğunu düşünen bir grup var. Onlara maalesef katılamıyoruz. ” diyen Dizdar, zaman zaman takipçilerine “evde kalmaları”, “Hijyen kurallarına uymaları” ve “sosyal medyadaki bilgi kirliliğine” karşı uyarılarda da bulunuyor.

“BU SÜRECİ ATLATIRSANIZ GÜLÜMSEYEREK GÖRECEKSİNİZ”

Youtube kanalında “Derin Bakış” başlıklı sayfasında koronavirüs’le ilgili yorum ve açıklamalar yapan Dr. Dizdar, sözlerinin bir bölümünde takipçilerin şöyle sesleniyor:

“Kötümser olanlar yaptığımız yorumlara karşı biraz övgü içerdiğini düşündüklerinden ya da zaman zaman iyice kötümser olduklarından olumsuz yanıt veriyorlar. Bunlar muhtemelen toplumun yüzde 5’ini, 10’unu oluşturur. Bu insanlar olumlu bir şey söylenmesine her zaman muhalif olan kesim. Lütfen onlara kaptırmayın kendinizi. Sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar, videolar olduğu söyleniyor. Burada başka başka yaş guruplarının da etkilendiğini gösteren veriler olduğu ifade ediliyor. Lütfen bunları da dikkate almayınız. Siz önlemlerinizi aldınız, evinizde oturuyorsunuz, hijyen koşullarına dikkat ediyorsunuz. Bu süre bir zaman sonrasında sonlandırılacak. Çünkü bu bir süreç. Süreci eğer rahat atlatırsanız arkasından telaşe etmediğinizi, etmenize gerek kalmadığını kendiniz de gülümseyerek göreceksiniz.

İşte Dr. Yavuz Dizdar’ın koronovirüs’le ilgili paylaştığı o video :

Paylaşın:
1961 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ