logo

EREĞLİLİ GENÇ VOLEYBOLCU TUĞRA GALATASARAY’DA…

  • Kdz.Ereğli Voleybol Spor Kulübü Küçük Erkek takım oyuncusu Tuğra Yazıcıoğlu, Galatasaray Voleybol altyapısına transfer oldu.

İlçemizin voleyboldaki başarılı temsilcisi Kdz.Ereğli Voleybol SK bir oyuncusunu daha il dışına transfer etti.

Galatasaray’a 2022 yılında transfer olan Toprak Efe Çelebi ve 2023 yılında transfer olan Beyzanur Özcan’dan sonra kulübün 2010 doğumlu ve 183 cm boyundaki Küçük Erkek takım oyuncusu Tuğra Yazıcıoğlu aynı şekilde Galatasaray Voleybol altyapısına transfer oldu.

Geçtiğimiz yıl öğrencisi olduğu TED Kdz.Ereğli Koleji Ortaokul Yıldız Voleybol takımının il birincisi , sonrasında Kastamonu’da bölge grup birincisi olarak Türkiye Yarı Finallerine yükselmesinde büyük pay sahibi olan ve ulusal antrenörlerin dikkatini çekmeyi başaran genç oyuncu Tuğra, eğitim hayatına İstanbul’da Özel bir kolej de Galatasaray oyuncusu olarak devam edecek.

ÖNCEKİ TRANSFERLER VOLEYBOL HAYATINA DEVAM EDİYOR

Öte yandan geçtiğimiz yaz Galatasaray altyapısına transfer olan 2009 doğumlu Beyzanur Özcan , TVF Sultanlar Ligi’ne bu yıl yükselen Bahçelievler Belediyesi Voleybol altyapı ve TVF 2.Lig takımına , Toprak Efe Çelebi’de TVF 2.Lig ekibi Düzce Belediyesi Spor Akademisi kulübüne transfer oldu. Geçtiğimiz yıl 2.Lig İstanbul Kulüplerinden Unospor’da yer alan Gizem Sever’de bu yıl kulübüyle sözleşme yeniledi.

Paylaşın:
261 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ