logo

ERTUĞRUL: “POLİSİMİZE GÜVENİYOR VE DESTEKLİYORUZ”

  • CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıldönümünü kutladığı yazılı mesajına, “Polis Teşkilatı’mıza her zaman güven duyduk; ona her türlü desteği vererek yanında yer aldık” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıldönümünü yazılı mesajla kutladı.

Mesajına “Ülkemizde huzur ve güvenliğimizin teminatı olan Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 178. yıldönümünü kutluyoruz.” diyerek başlayan Ertuğrul şu görüşlere yer verdi:

“Görevlerinde zaman ayrımı gözetmeksizin gece-gündüz fedakârca görev yapan Polis Teşkilatımız, 10 Nisan 1845’ten bugüne kadar ülkemizin en sağlam ve en güvenilir yapılarından olmuştur.

Modern anlamda 10 Nisan 1845 tarihinde İstanbul’da kurulan, günümüzde de İçişleri Bakanlığına bağlı bir genel müdürlük olan Polis Teşkilatı, görevini gerek yurt içinde gerek yurt dışında başarılı bir şekilde yerine getirerek, milletimizin gönlünde hak ettiği yeri almıştır.

Bizler Polis Teşkilatı’mıza her zaman güven duyduk; ona her türlü desteği vererek yanında yer aldık. Çünkü polisimiz; ülkemizin kurucusu Atatürk’ün de dediği gibi bizim vicdanımızdır.

Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü koruyup güvenliğimizi sağlamak; huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyorum. Vatan için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, görevleri devam eden Emniyet Teşkilatı mensupları ile emekli polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”


Paylaşın:
298 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ