logo

ERTUĞRUL, SANAYİ ESNAFI VE TERSANE İŞÇİLERİ İLE DERTLEŞTİ

  • CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, Kdz. Ereğli Sanayi Çarşısı esnafı ve tersaneler bölgesindeki işçilerle bir araya gelerek dertleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, 14 Mayıs seçimleri öncesindeki çalışmalarında emek ve emekçiden yana tavır sergiliyor.
Ertuğrul’un basın bürosundan verilen bilgiye göre ; seçim çalışmalarında emekçi ve çalışan kesime öncelik vererek devam eden Ertuğrul, 18 Nisan Salı günkü programlarına önce Kışla Sanayi Sitesi esnaflarına gerçekleştirdiği ziyaretle başladı, ardından tersaneler bölgesine geçti.

“İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN DERTLERİYLE İLGİLENECEĞİZ”

Sırasıyla Ereğli Gemi (Ereğli Ship Yard) ve Ustamehmetoğlu ile Ustaoğlu firmalarını ziyaret ederek işçilerle bir araya gelen Eylem Ertuğrul, ziyeretleri değerlendirdiği yazılı açıklamasında “Ülkenin diğer bölgelerindeki tersaneler gücüne güç katarken, gözden uzak tutulan Ereğli tersaneler bölgesi gittikçe küçüldü. Bu bölgenin yeniden canlanması için her seçim döneminde vaat sıralayan iktidar temsilcileri, belki de sizden utandıkları için, artık bu tesislerle ilgili bir şey söyleyemiyorlar. Ancak, Millet İttifakı ile iktidara geldiğimizde Ereğli tersaneler bölgesinin sorunlarıyla, işçi kardeşlerimizin dertleriyle ilgilenmek bize düşecek.” dedi.

İŞLETME SAHİBİ YATIRIMCILARI UNUTMADI!

Karadeniz’in doğal limanlarından birine sahip olan Karadeniz Ereğli’de tersaneler bölgesinin gerek ülke gerekse de kent ekonomisine sağladığı katkıların yadsınamayacak boyutlarda yüksek olmasını dilediklerini kaydeden Ertuğrul, bu bölgede önemli yatırımcı ve işletmeler olmasına rağmen iktidar temsilcilerinin bu yatırımcı ve işletme sahiplerinin dertleriyle yeteri kadar ilgilenilmemesinden dolayı rahatsız olduklarını ifade etti.

“KARA BULUTLARI DAĞITALIM”

Ziyaretlerinde karşılaştığı her bir tersane işçisiyle yakından ilgilenen Eylem Ertuğrul; “Siz emekçi dostlarımızdan isteğimiz, emekten ve emekçiden yana olan genel başkanımıza destek olmanız, bizlere de mecliste görev vermenizdir. Ereğli’nin üzerindeki kara bulutları dağıtma vakti gelmiştir. Bu ilçe de ülkeye verdiğinin karşılığını alır duruma gelmelidir. Biz buna inanıyoruz.”, dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul’un gerçekleştirdiği ziyaretlerde partinin ilçe başkanı Hikmet Uzuner’in yanı sıra CHP ilçe örgütü yöneticileri ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Handan Aktimur ile birlikte CHP’nin milletvekili aday adaylarından Uğur Likoğlu da hazır bulundu.

Paylaşın:
366 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ