logo

ESKİ İYİ PARTİLİ BALBALOĞLU DA CHP’DE…

  • İYİ Parti’den geçtiğimiz aylarda istifa eden Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ve ekibi CHP’ye katıldı.

İYİ Parti’de uzun süre ilçe başkanlığı yaptıktan sonra 2023 genel seçimlerinde Zonguldak 1. Sıra milletvekili adayı olan ve partisini Zonguldak’ta 3. Sıraya taşıyarak, 2024 yerel seçimlerinde Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan ve yönetimiyle birlikte istifa etmişti.

“BABA OCAĞINDAYIZ”

Balbaloğlu bugün İYİ Parti’den istifa eden eski ilçe başkanı Yasemin Erdoğan ve çok sayıda partiliyle birlikte CHP Kdz. Ereğli ilçe örgütüne gelerek üye oldu. CHP Kdz. Ereğli İlçe Örgütü yöneticileri ve partililer tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Balbaloğlu ve ekibi üyelik işlemlerinin ardından tebrikleri kabul etti. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Balbaloğlu, CHP’ye güç katmaya geldiklerini söyledi. Balbaloğlu açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine çok teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım burada olmaktan çok mutlu, onurlu ve gururluyuz. Bir nevi Genel Başkanımızın da dediği gibi baba ocağındayız. Cumhuriyet Halk Partisi’ne güç katmaya geldik. İnşallah inanıyorum ki, en yakın seçimde CHP’yi iktidara taşıyacağız. Bu iktidarla birlikte milletimiz hak ettiği refaha ve bağımsız adalete kavuşacak. Tekrardan burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu camiada olmak benim için onur ve şereftir. Herkese çok teşekkür ediyorum.”

Üye başvuru forumlarını parti yetkililerine teslim eden Balbaloğlu ve ekibi, tebrikleri kabul ederek toplu fotoğraf çekiminin ardından partiden ayrıldı.

Paylaşın:
405 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ