logo

ESKİMEYEN DOSTLUKTA 40. YILA DOĞRU…

Kdz. Ereğli Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü 1979-80 dönemi Mezunları, eskimeyen dostluklarının 39. yılında geleneksel olarak Cumhuriyet Bayramı öncesinde Ereğli’de bir araya geldi.

Kdz. Ereğli Endüstri Meslek Lisesi 1979-80 dönemi Elektronik Bölümü Mezunları, eskimeyen dostluklarının 39 .yılında Ereğli’de bir araya geldiler. İlk olarak 4 yıl önce mezuniyetlerinin 36. yılında buluşan mezunlar, her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde bir araya gelme sözü vererek bunu yerine getiriyorlar. 4 yıldır her sene Türkiye’nin değişik yerlerinden gelerek değişik bölgelerde buluşan ve eşleri ile birlikte düzenlenen geceye katılan mezunlar, dostluklarını pekiştirmenin keyfini yaşıyorlar.

2019 yılı buluşmasını 26 Ekim Cumartesi günü Yönder Site Kulüp Şömine Salon’un nezih ortamında gerçekleştiren grup, sempatik müzisyen Suat Bozmaoğlu’nun canlı müzikleri eşliğinde keyifli bir gece yaşadı. Öncelikle İzmir Marşı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan grup üyeleri, 40 yıldır sınıf başkanlığını bırakmayan Hüseyin Eryiğit’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasını alkışlarla karşıladılar.

Katılımcılar, geç saatlere kadar süren sohbet ve eğlence ile geceye devam edip 40. yılda buluşmak üzere sözleşerek ayrıldı.

Paylaşın:
1956 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ