logo

ESRA İLE YUNUS EMRE EVLİLİK HAYATINA ADIM ATTI

  • Kdz. Ereğli’de Yunus Emre Karadeniz ile Esra Namaz evlilik hayatına adım attı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Karadeniz Masa/Sandalye ve Büro Mobilyaları Sahibi Hüseyin Karadeniz’in oğlu Yunus Emre Karadeniz, evlilik yaşamını Namaz ailesinin kızları Esra ile birleştirdi.

Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Otel Erdemir Salonu’nda gerçekleştirilen düğün etkinliğinde, Namaz ve Karadeniz Aileleri davetlileri karşıladı.

Esra& Yunus Emre Karadeniz çiftinin meşalelerle girdikleri salonda nikahı Gülüç Belediye Başkanı Sadık Recep Kara kıydı. Başkan Kara’nın evlilik cüzdanını gelin Esra Karadeniz’e teslim etmesi ardından çift gecenin ilk dansını yaptılar.

Daha sonra davetlilerin de eşlik ettiği dansın ardından ise çalan oyun havaları eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenildi.

Davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunulan düğün merasimine, aralarında TEZKOMB 32 Bölge Başkanı Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, Kdz. Ereğli Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Metin yüksel olmak üzere, Martı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Numan Korkmaz, eski AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Keleş’in de bulunduğu kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak aileleri ve genç çifti kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz. (Kaynak: Hakimiyet)

Paylaşın:
164 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ