logo

GAZETED’DEN HABER HAYAT’A MESLEKİ ZİYARET!

TED Kdz. Ereğli TED Koleji Lisesi Basın Yayın Kulübü öğrencileri Haber Hayat Gazetesi’ni ziyaret ederek, gazetelerin işleyişi hakkında bilgi aldı ve okul gazeteleri GAZETED için destek istedi.

TED Kdz. Ereğli Koleji Basın Yayın Kulübü öğrencileri, meslek tanıtım etkinlikleri kapsamında 16 Ekim Çarşamba günü, okulun Kurumsal İletişim Sorumlusu Dilek Gedik ve kulüp Başkan Zeren Kısa ile  birlikte Haber Hayat Gazetesi’ni ziyaret etti.

ÖĞRENCİLER, GAZETECİLERİ DİKKATLE DİNLEDİ

21 öğrencinin katıldığı ziyarette, basın kuruluşlarının yetki görev ve sorumlulukları, işleyişleri, haber üretimi ve meslek ilkeleri ile ilgili İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü ve Haber Sorumlusu Fahrettin Özaydın’dan bilgi alan öğrenciler, habercilik ile ilgili merak ettikleri konuları da sorarak öğrendiler. Öte yandan Mali İşler Sorumlusu Ülkü Gönüllü’de aynı zamanda bir ticari kuruluş olan gazetelerin ticari işleyişi hakkında öğrencilere bilgi sundu. Öğrenciler daha sonra Grafik Tasarım Uzmanı Didem Yıldıztepe’den mizanpaj teknikleri konusunda bilgi alarak işin inceliklerini öğrendiler.

HABER HAYAT İLE GAZETED REFİK YAYIN OLDU

Ziyaretin kendileri için çok faydalı olduğunu dile getiren TED Koleji Kurumsal İletişim Sorumlusu Dilek Gedik, öğrencilerin faydalı bilgiler edindiklerini dile getirerek Haber Hayat Ekibine teşekkür etti. Gönüllü’de eğitim söz konusu olduğunda tüm kapılarının ardına kadar açık olduğunu söyledi ve “ Refiğimiz ilan ettiğimiz GAZETED ekibi meslektaşlarımızı burada ağırlamaktan memnun olduk, yine bekleriz” dedi. 

Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
2726 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ