logo

“GÖRMEYEN GÖZLER GÖRSÜN DİYE” İCRAATLARINI ANLATTI!

  • Ak Parti Zonguldak Milletvekili saffet Bozkurt, Milletvekilliği döneminde yaptığı çalışmaları özetlemek için düzenlendiği basın toplantısında “böylece görmeyen gözleri belki gördürebiliriz… Ben her zaman halkımın yanındayım” dedi.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili saffet Bozkurt, Milletvekilliği döneminde yaptığı çalışmaları özetlemek için basın toplantısı düzenledi.

21 Eylül Cumartesi Günü sabah saatlerinde Keleşler Park Otel’de düzenlenen toplantıya Ereğli ve Zonguldak’tan basın mensupları katıldı. Bozkurt’a; Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Kandilli Belediye Başkanı Osman Çakmakoğlu, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Dr. Naci Yalçınkaya ve parti teşkilatından yöneticiler eşlik etti.

MESAJ VERDİ!

Toplantıyı Milletvekilliği döneminde yaptığı genel çalışmaları özetlemek için düzenlendiğini açıklayan Bozkurt,  “böylece görmeyen gözleri belki gördürebiliriz…” dedi. Mayıs 2023 seçimlerine İlçede Ak Parti’nin oy artışını yapılan çalışmalara bağlayan Bozkurt, “ben her zaman halkımın yanındayım” diye konuştu.

YOLLAR

Konu başlıkları ile konuşmasını sürdüren Bozkurt, yol çalışmalarını anlatırken; Ereğli-Devrek yolunun 2025 yaz aylarında tamamlanabileceğini, Ereğli-Alaplı çevre yolunda kamulaştırmaların yapıldığını, Alaplı-Ormanlı karayolu için proje hazırlandığını, Çaylıoğlu-Armutlucuma bölgesinde ise Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığını söyledi.

SAĞLIK ALANI

Bozkurt, Sağlık alanında; Diş Hastanesi, Kepez-Kırmacı-Kandilli ve Ormanlı Sağlıklı Yaşam Merkezi çalışmalarını, Devlet Hastanesine Anjiyo cihazı kazandırıldığını, Devlet Hastanesinde Uzman hekim sayısının artırıldığını ve Acil servisin 3. Basamağa çıkarılma çalışmalarını anlattı.  

EĞİTİM YATIRIMLARI

Eğitim yatırımlarına;  Özel Eğitim Kampüsü konusu ile başlayan Bozkurt, 1,5 milyar liralık yatırım yapıldığını açıkladı. Fakülte Kampüsü’nün kaba inşaatının tamamlandığını bildiren Bozkurt, Kızılay Anaokul ve köy okullarında yapılan çalışmaları özetleyerek, okullarda güçlendirilme çalışmalarının da tamamlandığını hatırlattı.  

HÜKÜMET BİNASI 31 EKİM’DE İHALE EDİLECEK

Bozkurt, hükümet binasının yapımında yaşanan sorunlar nedeni ile aksamalar olduğunu, 31 Ekim’de yeniden ihale edileceğini belirtti.

POSBYIK’A “ŞEHRİN ÖNÜNÜ AÇMADI… TEŞEKKÜR BİLE ETMEDİ” ELEŞTİRİSİ!

Konuşmasının devamında; dere ıslah çalışmaları, yeni OSB kurma çabaları ve spor yatırımlarını özetleyen Bozkurt, “vatandaş zarar görmesin diye çalışıyoruz” dedi.

Bozkurt bu arada Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı kast ederek, 20-25 yıldır belediye başkanlığı yapanlar, şehrin imar anlamında önünü açmamışlar diye tepkisini gösterdi.

TOKİ ve 2B çalışmaları, Kaletepe’nin turizme kazandırılması, Bozhane Limanı,  KPSS’nin Ereğli’de yapılması,Yunuslu Köyüne  Cezaevi kurulması ve Tersaneler Bölgesi’nin canlanması için çalışmaların devam ettiğini açıklayan Bozkurt, belediye başkanı Posbıyık’a kendisine teşekkür etmediği gerekçesi ile sık sık serzenişte bulundu.

Konuşmasının son bölümünü Erdemir’in Özel Endüstri Bölgesi ilan edilmesine ayıran Bozkurt’un konu ile açıklamaları bir sonraki haber içeriğinde yer alacak.

Paylaşın:
81 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ