logo

“HERKES BİLSİN, NASIL OLUNURMUŞ ERKEK!”

  • Kdz. Ereğli Bölücek Mahallesi sakinlerinden Nursel & Harun Şişman çiftinin oğlu Muhammet için geleneksel sünnet düğünü düzenlendi.

Kdz. Ereğli Bölücek Mahallesi sakinlerinden, Cumartesi Köy Pazarının sevilen esnaflarından Nursel Şişman ile Ağır yük tır sürücüsü Harun Şişman çiftinin oğlu, Sevim -İsmail (merhum zabıta) Şişman ile Safiye-; İbrahim (Merhum) çiftlerinin torunları Muhammet için geleneksel sünnet düğünü düzenlendi.

GELENEKLER YERİNE GETİRİLDİ

26 Haziran Pazar günü Kdz. Ereğli Bölücek Mahallesi Pınar sokaktaki evin bahçesinde gerçekleşen sünnet töreni, saat 10.00’Da davul zurna eşliğinde atla gezinti ile başladı, araç konvoyu ile devam etti. Saat 16.00’da ise akrabalar, mahalle halkı ve aile yakınlarının katılımı ile Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi. Sünnet töreni boyunca davetlilere sınırsız yemek ve çay ikramında bulunuldu.

AİLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Misafirlerle yakından ilgilenen Nursel & Harun Şişman çifti ve tahtında oturan sünnet çocuğu Muhammet, hayırlı olsun dileklerini ve takıları kabul edip, katılımları için teşekkür ettiler.

Öte yandan, sünnet davetiyesinde “Öyle bir köprü ki, geçmem gerek. Türk oğlu Türk’üm, değilim ürkek, gelin görün olacağım sünnet. Herkes bilsin nasıl olunurmuş erkek” yazısı dikkat çekti.

Haber Hayat Yayıncılık ekibi ve Gönüllü ailesi olarak Şişman çiftine ve küçük Muhammet’e hayırlı olsun diyoruz.

Paylaşın:
581 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ