logo

HÜSEYİN UYSAL GÖREVİNE DÖNÜYOR!

  • Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Op. D. Hüseyin Uysal, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde Genel Cerrah olarak göreve başlayacağını açıkladı.

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinden emekli olduktan sonra 2014 -2019 yılları arasında Ak Partili olarak Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı yapan ve siyasi yaşamına Büyük Birlik Partisi’nde devam eden Uysal, bir süredir İstanbul’da yaşıyordu.

Uysal, mesleği olan hekimlik görevini Kdz. Ereğli devlet hastanesinde sürdüreceğini şöyle açıkladı :

“20 yıla yakın genel cerrahi uzmanı olarak, 5 yıl belediye başkanı olarak hizmet ettiğim Kdz. Ereğli’den ayrıldıktan sonra İstanbul’da hekimlik yaptım. Aynı zamanda üniversite öğretim görevlisi olarak sağlık öğrencilerinin eğitimine katkı sağladım. Beş yıl aradan sonra yeniden Kdz. Ereğli devlet Hastanesi’nde genel cerrah olarak göreve başlayacağım inşallah. Yeniden memleketime sağlık hizmeti verecek olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Saygılarımla.”

KİMDİR:

Hüseyin Uysal, 05 Mayıs 1961 yılında Alaplı’ya bağlı Kürkükler Köyü’nde doğdu. Liseyi İstanbul Vefa Erkekler Lisesi’nde okudu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi ve Cerrehpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Ereğli Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Uysal, evli, 2 çocuk babası. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Paylaşın:
128 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ