logo

İLHAN ÇİFTİ, AHMET ATA’NIN SÜNNETİNİ DÜĞÜNLE KUTLADI

  • Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Betigül & Eray İlhan çifti, yavruları Ahmet Ata’nın sünnet düğününde dostları ile bir araya geldi.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İklimlendirme Uzmanı Eray İlhan ile Betigül İlhan, yavruları Ahmet Ata için sünnet düğünü düzenledi. Ahmet Ata’nın sünnet düğün eğlencesi, 5 Haziran Pazar günü Tims Fabrika Salonu’nda yapıldı.

Geceye CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, bazı yönetim kurulu üyeleri, eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız, Kdz. Ereğli Rotary Kulübü ailesi, iş dünyasından çok sayıda isim, İlhan ailesinin dost ve yakınları katıldı.

Betigül-Eray İlhan çifti ve Kirve Aziz-Nurdan Gebeş çifti davetlileri salon kapısında karşıladı. Hafif müzik eşliğinde yenilen yemeklerin ardından Ahmet Ata, ailesi ve arkadaşları ile birlikte Balkan Bandosu eşliğinde alkışlar arasında salona girdi. Orkestra Fabrika’nın sahne aldığı eğlenceli gece, pasta kesilmesi ve hediyelerin verilmesi ile devam ederken Dansöz Olga, kıvrak dansları ile alkış aldı.

Betigül-Eray İlhan çiftinin davetlilerle yakından ilgilendiği düğün eğlencesi, davetlilerin sohbeti ve oyunlara eşlik etmesi ile devam etti.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak; Ahmet Ata ve Ailesini kutlar, ömür boyu başarı ve mutluluklar dileriz.

Paylaşın:
641 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ