logo

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK KUTLAMA!

  • Kdz. Ereğli’de bulunan Ereğli İlkokulu 2/F sınıfı öğrencileri, Cumhuriyetin 100.Yılını hazırladıkları muhteşem gösterilerle kutladı.

Kdz. Ereğli’de bulunan Ereğli İlkokulu 2/F sınıfı öğrencileri, Cumhuriyetin 100.Yılını hazırladıkları muhteşem gösterilerle kutladı. Etkinliğe veliler, öğretmenler ve yöneticiler katıldı.

Programa katılan Okul Müdürü Tuncay Uzun, sınıf öğretmeni Hikmet Serap Arslan tarafından organize edilen kutlama törenine yüksek katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğrencilerin öğretmenlerin ve velilerin Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Sınıf öğretmeni Hikmet Serap Arslan, günün anlam ve önemini belirttiği konuşmasında “Cumhuriyet’in 100.yılında, Cumhuriyet ruhunu ve heyecanını yüreklerimizde hissetmek, Cumhuriyetimizin güçlü yürüyüşünü her zaman sürdürmek için hep birlikte daha çok çalışacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanı ve bayrağı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilerin hazırladıkları gösteriler büyük bir heyecan ve coşku ile sunuldu. Geç saatlere kadar süren Cumhuriyet’in 100.yılı kutlama programında ayrıca, tüm velilerin coşkulu katılımı ile İzmir Marşı söylendi, ikramlar eşliğinde sohbet edildi.

Paylaşın:
1039 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ