logo

İYİ PARTİ’DE KADIN DAYANIŞMASINA BÜYÜK İLGİ!..

  • İyi Parti Kadın Politikaları yöneticileri ile Zonguldak Milletvekili kadın Aday Adayı Op. Dr Evrim Balbaloğlu’nun dayanışma içinde çalışmasına gösterilen büyük ilgi dikkat çekti!

 İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kadın Politikaları Batı Karadeniz Sorumlusu Kübra Dursun, Zonguldak İl Kadın Politikaları Başkanı Münevver Büyükalgan ve İyi Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Op. Dr.Evrim Balbaloğlu,14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel seçimlerine dayanışma içinde çalışıyor.

BÜYÜKALGAN DEĞERLENDİRDİ:

Seçim çalışmalarını gazetemize değerlendiren İyi Parti Zonguldak İl Kadın Politikaları Başkanı Münevver Büyükalgan, ziyaret ve temaslarda partisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Seçim çalışmalarına Zonguldak’a gelen İyi Parti Kadın Politikaları Batı Karadeniz Sorumlusu Kübra Dursun’un İl başkanlığındaki basın açıklaması ile başladıklarını açıklayan Büyükalgan, “Ardından Aday Adayımız Evrim Balbaloğlu ve İl Başkanımız Erdal Günay’ın da katılımı ile Zonguldak Merkez ilçede ve Kdz. Ereğli ilçemizde köy pazarlarını, esnafımızı gezdik. Kadın Politikaları grubu olarak hatırlarını sorup; sorunları, taleplerini dinledik ve İyi Parti olarak ekonomiyi rahatlatacağımızı, işsizliğe son vereceğimizi, kadın hakları konusunda getirilen kısıtlamalara, zorlukları yok edeceğimizi anlattık. Hafta başında da çalışmalarımızı Devrek ilçesi köy pazarı-esnaf ziyaretleri ve İyi Partili Vedat Öztürk’ün Başkanlığını başarı ile yaptığı Gökçebey Belediyesi ziyareti ve iftar programı ile sürdürdük. ” dedi.

“İYİ PARTİ’YE BÜYÜK İLGİ VAR, HALKIMIZ BU İKTİDARIN DEĞİŞMESİNİ İSTİYOR”

Büyükalgan, İyi Parti Kadın Politikaları heyetine ve Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Evrim Balbaloğlu’na büyük ilgi gösterildiğini açıklayarak “Ziyaretlerimizde Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımın selamını ilettiğimiz herkes ve özellikle kadınlarımız, gençlerimiz; mevcut iktidarın değişiminden yana. Bu taleplerle bizi motive ediyorlar adeta önümüze düşüp uğramamız gerek yerleri işaret ediyorlar. Gösterilen ilgi ve destek mesajlarından çok memnun olduk. Durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in ifade ettiği gibi, milletimiz nerede ise orada olmaya devam edeceğiz. Birlikte kazanacağız, tarih yazacağız. Buna inanıyor ve bu uğurda mücadele ediyoruz” diye konuştu.   

Zonguldak İl Kadın Politikaları Başkanı Büyükalgan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini sözlerine ekledi.   

.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

.

Paylaşın:
877 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ