logo

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR’UN YENİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

  •     Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü’nün 2025 yılı Olağan Genel Kurulu’nda idari ve mali raporları ibra edildi, ardından yeni yönetim ve denetim kurulları belirlendi.

Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü’nün 2025 Yılı Olağan Genel Kurulu geniş katılım ile Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleşti. Genel kurulda açılış konuşmasını Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık yaptı.

Kongre, gündem maddelerinin okunmasıyla başladı. 2024-25 yılına ait faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından yapılan oylamada mevcut yönetim ibra edildi. Profesyonel lige adım atan Kdz.Ereğli Belediyespor’da Başkan Halil Posbıyık kanun gereği görevini tamamlayan ve devamında tek liste ile seçime gidildi.

BAŞKAN POSBIYIK, TEŞEKKÜR ETTİ

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, olağan genel kurulda yaptığı konuşmada seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek; “Yeni yönetime girecek çok değerli arkadaşlarımız var. Onlar Ereğli sevdaları. En sıkıntılı dönemde dahil herkesin sorumluluk almadığı yerde, ben Ereğli’de ekmek yiyorum, Ereğli’de çalışıyorum, buranın havasını soluyorum diyerek yönetime giren sizleri de sevgiyle selamlıyorum. 55 milyon harcadığımız takım bugün belki ligden düşmüş, yok olacaktı. Bir kulüp başkanı olarak bunları söylerken çektiğim acıyı herhalde tahmin edebilirsiniz. Arkadaşlarımız günlerden beri gece gündüz uyku uyumadan kulüp kapanmasın diye çalışıyorlar. 23 seneden beri büyük paralar harcayıp büyük çabalar gösterdiğimiz bir ortamda takımı yaşatacak parayı bulamıyoruz. Bize en çok yardım eden toplantılarımıza katılan ve bize destek vermek için tüm gayreti gösteren Sayın Milletvekilimiz Saffet Bozkurt’a, Ereğli halkı adına teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum. Aynı şekilde ilçe başkanı olarak Rahman Demirtürk’ün devamlı desteğini gördük ve kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum. Belediye Başkanı olarak yeni Yönetim Kurulumuza, spora meraklı gençlerimizin önünü açmak için, taraftarlarımızı mutlu etmek için, bu takım küme düşmesin diye  varlığınız ortaya koyduğunuz için Allah razı olsun diyorum. Bu işleri hep Ereğli için yaptık, yapmaktan da şeref ve onur duyduk. Ereğlimiz cennet vatanımız, Aşkım Ereğlimiz. Ereğli için ne yapsak azdır. Bu takım Ereğli’nin takımı. Halil Posbıyık’ın takımı değil. Şehrin takımı. Ben varım diye para vermek istemeyen varsa rahat olsunlar bu takım şehrin takımı. Benimle alakası yok. Allah bize sağlık verdiği sürece, ömür verdiği müddetçe Ereğli için çalışmamıza devam edeceğiz. Yakında aksiyonlarımıza başlıyoruz. Yeni kaynaklar bulduk. Yakında Ereğli yeniden asfalt ve projeler ile hep beraber istediğimiz noktaya getireceğiz. Emekçi kardeşlerim burada, onlarla beraber  yapamayacağımız hiçbir şey yok. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni yönetim kurulumuza üstün başarılar diliyorum. Her zaman belediye olarak yanlarında olacağımızı belirterek saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu:

ASİL YÖNETİM KURULU LİSTESİ;

Abdulkerim Sağlam, Atilla Bulak, Av.Özgen Aydın, Baran Demirçin, Cihan Ömer Özkara, Çetin Yiğit, Deniz Koca, Emrah Mudanya, Gökhan Günay, Halit Aydın, Koray Sivrikaya, Muhammet Ali Ateş, Muhammet Yavuz, Murat Türk, Mutlu Ergin, Oğuz Cömert, Oğuzhan Demirtürk, Orkun Dinçel, Ömer Yazıcıoğlu, Özgür Uysal, Recep Köksal, Recep Yılmaz, Sabahattin Seyhan, Tuncay Gazitepe, Turan Özdemir, Uğur Yalçın, Ümit Harun Genç, Yaşar Likoğlu

YEDEK YÖNETİM KURULU LİSTESİ;

Faruk Deniz, Aykut Ateş, Burhan Önder, Kaan Kocaman, Rıdvan Korkmaz, Erdal Terzi, Mehmet Ali Demirkol, Rıfat Yazıcı, Burak Demirören, Muhammet Baysal

DENETİM KURULU LİSTESİ;

Basri Kalay, Aydın Çakır, Seyhan Kaya

GÖREV DAĞILIMI HAFTAYA YAPILACAK

Önümüzdeki hafta başında yapılacak toplantı ile görev dağılımı belli olacak. Genel Kurul, yeni yönetim kurulu üyelerinin günün anısına fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ