logo

KGD “NE MUTLU BİZE Kİ…”

Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emen, 16. kuruluş yıldönümünü kutlama mesajında, ” ne mutlu bize ki;  kalemlerimizi bir silah gibi, bir şantaj-tehdit aleti gibi ve de bir borazan gibi değil, sadece kalem gibi kullanan meslektaşlarımızla bir aradayız.” dedi.

Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetimi Kurulu Başkanı Mustafa Emen, derneğin 16. kuruluş yıl dönümünü nedeni ile yazılı kutlama mesajı yayınladı.

Açıklamasında gazetecilik mesleğinin önem ve değerlerine vurgu yapan Emen, birlik beraberlik mesajları vererek şöyle dedi :

MESLEĞİN DEĞERLERİNİ HATIRLATTI, ÖNEMİNİ VURGULADI

Ne mutlu bize ki; Zonguldak’ta günün zorlu şartlarında; sadece mesleği değil, geçim kaynağı da gazeteci olan meslektaşların bir araya gelerek kurdukları derneğimiz, bugün başta kamusal alan olmak üzere, genel ve yerel her platformda “güvenilirliği” ile kendisini ispat etmiştir.

Ne mutlu bize ki; Demokrasilerde yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü temel güç olan “basın gücünü”, yasalar ve etik kurallar çerçevesinde üstlenen üyelerimiz,  habercilik gibi kutsal sayılan bir işi yapmanın tüm sorumluluklarını taşımaktadırlar.

Ve ne mutlu bize ki;  kalemlerimizi bir silah gibi, bir şantaj-tehdit aleti gibi ve de bir borazan gibi değil, sadece kalem gibi kullanan meslektaşlarımızla bir aradayız.

Bu güne kadar mesleğimizin hakkını vererek; tarafsız ve bağımsız bir şekilde halkın özgürce haber almasını, kamu otoritesi ile bürokrasinin denetlemesini ve şehir gündeminde neler olup bittiğini zaman-mekan zorluğu tanımadan kamuoyuna değişik mecralarda yansıtan değerli üyelerimiz ve tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu olarak; ülkemizin ve bölgemizin barışa, huzura her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğu bu önemli günlerde; yeni bakış açımızla her şart ve koşulda, yetki, görev ve sorumluluğunun bilincinde olarak işini yapan her meslektaşımızı “üyemiz” olarak gördüğümüzü belirtiriz…

Geçmişten bu güne kadar derneğimize emek ve destek veren tüm yönetici ile üyelerimizi samimiyetle kutluyor, sevinç ve mutluluğumuzu kamuoyu ile paylaşıyoruz.  Saygılarımızla.

Paylaşın:
846 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ