logo

KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ TSO’DA ANLATILDI

  • Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nda Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi ve %50 Hibe Programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ve Zonguldak İl Tarım Müdürlüğü işbirliğinde 12 Ocak Cuma günü Yaşar Tetiker Konferans Salonunda 2023-2024 Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi ve %50 Hibe Programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İLgili STK Yöneticileri ve çok sayıda üyenin katılım sağladığı toplantıda; Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Bligison Yılmaz, İlçe Tarım Müdürü Osman Günaydın, görevli personel Erdal Işık ve Ziraat Mühendisleri Derya Uzunçam ile Bekir Demirbaş tarafından konunun detayları ile ilgili sunum yapıldı.

Yapılan bilgilendirmede 3 Ocak 2024’de başlayan başvuruların 19 Şubat 2024 saat 23:59’a kadar yapılabileceği ve programla ilgilenen gerçek ve tüzel kişilerin başvurularını www.tarimorman.gov.tr internet adresi üzerinden yapabilecekleri belirtildi.

Paylaşın:
190 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ