logo

KIZILAY BAŞKANI CİĞER’DEN, AHDE VEFA VE DAVET

Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli şubesi Başkanı Yaşar Ciğer, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında, geçmiş dönemlerde 27 Yıl boyunca Kızılay Şube Başkanlığı yapan Rıdvan Çimenoğlu’nu evinde ziyaret ettiğini bildirdi.

Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli şubesi Başkanı Yaşar Ciğer, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında ‘227 yıl boyunca Kızılay Şube Başkanlığı yapan Rıdvan Çimenoğlu’nu evinde ziyaret ettiğini bildirdi.

‘KUTSAL GÖREV’ VURGUSU

Ciğer, konu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada “27 yıl Kızılay Şube Başkanlığı yapmış olan Echomar Hastanesi başhekimi Sayın Nevzat Çimenoğlu’nun babası çok değerli büyüğümüz Rıdvan Çimenoğlu’nun evinde ziyaret ederek teşekkür dileklerinde bulunduk. Bizleri bugünlere çalışma imkanı sağlayan Kızılay’da hizmet etmiş değerli büyüklerimizin varlığından duyduğumuz onur ve mutluluğu büyüğümüz olan Rıdvan amcamızla paylaştık. Kutsi olan bu görevden Kızılay’a bugüne kadar hizmet etmiş olan tüm büyüklerimize teşekkürü borç biliriz” dedi. Ziyarette Rıdvan Çİmenoğlu’nun oğulları Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu ile Kdz. Ereğli Yelken Kulübü Yöneticisi Sezai Çimenoğlu’da hazır bulundu.

Ciğer arıca, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı öncülüğünde 8 Kasım Cuma günü ilçe Gençlik Spor salonunda düzenlenecek olan kök hücre ve kan bağışı kampanyasına tüm bölge halkını davet etti.

Paylaşın:
894 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ