logo

KURBAN BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİNDE DUYGUSAL ANLAR!

  • Karadeniz Ereğli’de Kurban Bayramı Kutlama töreninde Başsavcı Akın Çetin’in veda ifadeleri üzerine duygusal anlar yaşandı.

Kurban Bayramı nedeni ile tüm İslam aleminde ve yurtta olduğu gibi Kdz. Ereğli’de de resmi kutlama programı düzenlendi.

16 Haziran Pazar günü Kdz. Ereğli Öğretmenevinde Kaymakamlıkça düzenlenen törene; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Belediye Başkanı Halil Posbıyık-Eşi Neriman Posbıyık, İlçe Jandarma Komutanı Üstğ. Ali Akça, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Erdemir Genel Müdürü N. Aşkın Peker, Siyasi Parti İlçe Yöneticileri, daire amirleri, STK yöneticileri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

ATANDIĞINI AÇIKLADI, VEDA ETTİ!

Protokolün tek tek bayramlaştığı katılımcılar yerini aldıktan sonra ilk konuşmayı yapan Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Kırıkkale Başsavcısı olarak atandığını açıklaması ve helallik istemesi ile salonda duygusal anlar yaşandı. Ereğli’de grev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifa ede eden Çetin, Ereğli’den olumlu izlenimlerle ayrılacağını söyledi.

Daha sonra sırası ile Belediye Başkanı Posbıyık, Milletvekili Bozkurt ve Kaymakam Yapıcı söz alarak katılımcıların Kurban Bayramını ve Babalar Günü’nü kutladılar. Başsavcı Akın Çetin’e atandığı görevde başarılar dileyen konuşmacıları dinleyen Çetin’in de duygulandığı görüldü.

YAPICI’DAN HOŞGÖRÜ VE SAĞLIK VURGUSU

Kaymakam Yapıcı kutlama konuşmasında bayramların sevgi, saygı, hoşgörü anlamı taşıdığına dikkat çekerek, “İnsanları günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştırarak birbirine yakınlaştıran bayram günleri, toplumda umut, sevgi, birlik ve beraberliği pekiştirmektedir. Bu özel günlerin tüm ülkemizde aynı coşku ve mutlulukla yaşanabilmesi için her birimize düşen en anlamlı vazife; başta büyüklerimiz olmak üzere yakınlarımızı, kimsesizleri, yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek gönüllerini almak olmalıdır. Unutmayalım ki; Bizlerin, ailelerimizin ve sevdiklerimizin sağlıklı olduğu her gün bizlerin bayramıdır.” dedi.

Bayramlaşma töreni ikramlar eşliğinde sohbet ve protokolün Başsavcı Akın Çetin’le toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

Paylaşın:
325 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ