logo

MADEN, “ŞİKAYETLER TÜBİS ARACILIĞIYLA YAPILABİLİR”

Ticaret Zonguldak İl Müdürü İsmail Maden, tüketici şikayetlerinin elektronik ortamda e-devlet kapısı üzerinden Tüketici Bilgi Sistemi (TÜBİS) aracılığıyla yapılabileceğini ifade etti.

Ticaret Zonguldak İl Müdürü İsmail Maden, koronovirüsünün yayılmasını önlemek için çeşitli tedbirler aldıklarını açıkladı.

İl Müdürü İsmail Maden, yaptığı açıklamada; “Devletimiz Koronavirüsün ülkemizde yayılmasını önlemek için çeşitli tedbirler almakta ve uygulamaktadır. Bu kapsamda Tüketicilerimiz yaşadıkları uyuşmazlıkta ilçelerde Kaymakamlıklarımıza Merkezde İl Müdürlüğümüze başvuru yapabilirler. Ancak tüketicilerimizin sağlık güvenliği açısından evlerinden çıkmadan e-devlet şifresi ile de şikayette bulunabilmeleri mümkündür. Tüketicilerimizin şikayetlerini elektronik ortamda e-devlet kapısı üzerinden Tüketici Bilgi Sistemi (TÜBİS) aracılığıyla yapmalarını rica ediyoruz. Sisteme giriş ve şikayetini yüklemede sorun yaşayan tüketicilerimiz İl Müdürlüğümüzü arayarak destek alabilirler.”ifadelerine yer verdi.

“BEDELSİZ”

Tüketicilerin şikayetlerini hiçbir bedel ödemeden gerçekleştirebileceğini ifade eden Maden, “Tüketicilerimiz şikâyetlerini hiç bir bedel ödemeden gerçekleştirebilmektedir. Şikâyetinin sonunda haksız dahi bulunsalar herhangi bir cezai yaptırım ya da bedel ödemek zorunda kalmayacaklardır. Bu nedenle tüketicilerimizi haklarını arama ve devletimizin aldığı tedbirlere uyma noktasında daha hassas davranmaya davet ediyorum” dedi.

Paylaşın:
472 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ