logo

MİMAR MERT YÜKSEL KENDİ PROJE OFİSİNİ AÇTI: SALKIOĞLU

  • Kdz. Ereğli’de Mimar Mert Yüksel, Salkıoğlu Mimarlık-Proje Yönetimi ofisini törenle hizmete açtı.

Kdz. Ereğli’nin tanımış ailelerinden, Çaylıoğlu-Ormanlı Bölgesinde Salkıoğulları olarak bilinen Yüksel ailesinden, Belediye Başkan Danışmanlarından Metin Yüksel’in oğlu Mimar Şevket Mert Yüksel, Salkıoğlu Mimarlık-Proje Yönetimi ofisini törenle hizmete açtı.

29 Eylül Cuma günü ilçe merkezinde bulunan ofisin dış kapı girişinde gerçekleştirilen açılış törenine; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sezer, CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, BBP İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, Kadının Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu, Hayırsever Zuhal Yılmaz, , Önceki Dönem Karadeniz Bölge Komutan E.Tuğamiral Taner Gün, Önceki Dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanlarından Murat Sesli , bazı Belediye meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile iş, siyaset ve stk dünyasından tanınmış isimler katıldı.

MİLLİ VE YEREL DEĞERLERE VURGU YAPTI

Töreni Mert Yüksel’in sunum konuşması ile başladı. Kısaca özgeçmişinden ve profesyonel kariyerinden bahseden Yüksel, sözlerinin sonunda, “Tük ulusunun son ve ilelebet var olacağına inandığımız ülkesi, Mareşal ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurtarılmış ve kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında Karadeniz Ereğli’de, memleketimde iş ve hayatıma devam edeceğim için onurlu ve mutluyum” dedi.

BOZKURT İLE POSBIYIK’TAN SICAK MESAJLAR

Daha sonra söz alan Milletvekili Bozkurt, Zonguldak ve ilçelerinin gelişmesi için çaba gösterdiklerini ifade ederek son olarak Kdz. Ereğli Kaletepe bölgesinin belediyeye kazandırıldığını ve talepler doğrultusunda çalışmaları sürdüklerini söyledi.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ta konuşmasında Milletvekili Bozkurt’a Kaletepe konusunda teşekkür ederek, “Erdemir’in Endüstri Bölgesi olmaması için bizleri toplayıp Bakanlığa getirecek inşallah önümüzdeki günlerde.” dedi.

Milletvekili Bozkurt ile Başkan Posbıyık’ın açılış boyunca samimi diyalogları sürdü.

Yapılan dua ve kesilen kurdelenin ardından açılış “hayırlı olsun” dilekleri ile yapıldı, misafirler ikramlar eşliğinde ağırlandı.

Paylaşın:
810 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ