logo

MURAT SESLİ, KUZENİ MURAT SESLİ’Yİ DESTEKLEYECEK

  • .
  • 2024 yerel seçimlerine 2 aydan daha az bir süre kala Zonguldak’ın Ereğli ilçesinin önceki dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, Kuzeni Murat Sesli’nin Belediye Başkanı adayı olduğunu ve destekleyeceğini açıkladı. Eski Başkan Sesli, hukuki nedenlerden dolayı kendisinin aday olamaması nedeni ile aynı ismi taşıyan Murat Sesli’nin partisini önümüzdeki günlerde açıklayacağını duyurdu.
  • Kdz. Ereğli’de aylardır “Ben adayım” diyen Murat Sesli, eşi Ayfer Sesli ve çocukları ile birlikte başına gelenlerin özetlediği video sunumun ardından sahneye çıktığı miting gibi tasarlanan basın açıklamasında büyük ilgi gördü. İlçedeki seçim sürecini fiilen başlatan Sesli, rakiplerine “Hodri Meydan” dediği açıklamasında Cumhuriyetin 100. yılında 100 proje ile iddialı olduğunu ifade etti ve “artık yeter” dedi.

Kdz. Ereğli Önceki dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, yerel seçimler öncesinde Eski Terminal Alanında miting havasında basın açıklaması toplantısı düzenledi. Sesli sahneye davet edilmeden önce süreçte yaşadıkları kendi ağzından video filmle anlatıldı.

Türk Bayrağı ve Murat Sesli Bayrağı dağtılan kalabalığa seslenen Murat Sesli, ilk önce festival yapma sözü verdi. Sesli projelerini anlattığı bölümlerde ; trafik ve otopark sorunun çözülmesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere aylık 5’er bin lira burs, ihtiyaç sahibi 2 bin aileye 5’er bin liralık alışveriş kartı,  giyim bankası ve aşevi kurulması, imarda 18 uygulamasının kaldırılması, taziye evi, kongre merkezi ve kent meydanı gibi konulardan bahsederek bunları detaylandırdı.  

KUZEN VE EKİP” VURGUSU!

.

Adaylığının ve partisinin merak edildiğini bildiğini söyleyen Sesli, hakkındaki aday olmasına engel hukuki sürece atıf yaparak “Şahsıma oynanan kirli oyunları hepiniz biliyorsunuz. Bu süreçte çok yıprandım. Sadece ben değil ailem de çok kötü günler geçirdi. Benden 15 yılımı çaldılar. Karadeniz Ereğli de 15 yılını kaybetti. Artık yeter bu sefer kirli oyunları bozacağız. Bana yine aday olmayayım diye engel koydular. Suçsuz olduğumu bile bile yine sizinle arama girdiler. Ama hiç problem değil. Adaylık yolunda kuzenim ve ekibimle beraber yol yürüyeceğiz. Sandıkta Murat Sesli adını yine göreceksiniz. Partimizi de yakında açıklayacağız. Hem de gümbür gümbür açıklayacağız. Sıkıntı yok, her şey hazırlanıyor.” diye konuştu.

.

“EREĞLİ’Yİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ”

“Ereğli’yi yeniden inşa edeceğiz.” diyen Sesli, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında yüz proje ile karşınızdayız. Kenntimizin yüz yılını planladık.” dedi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı da isim vermeden eleştiren Sesli,  “69 yaşında Ruhi Cöbekoğlu(zamanın Belediye BAşkanı)’na ‘belediyeyi bastonla mı yöneteceksin?’ diyenler bu Temmuz ayında 80 yaşına giriyor. Biz yine onlara bir şey söylemiyoruz. Onları seviyoruz. Takdir Kdz. Ereğli halkının, takdir sizlerin” dedi.

Toplantının sonunda Sesli, sembolik olarak alan ilk kazmayı vurdu ve katılımcılarla yerel Kaptaş havası oynadı.

Paylaşın:
1194 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ