logo

ÖZERLER RENAULT EKİBİ ‘HEDEF BAŞARISINI’ KUTLADI

Kdz. Ereğli’de Renault ve Dacia Bayisi Özerler Otomotiv A.Ş., Haziran ayında hedef üstü satış başarısı gösterdi.

Kdz. Ereğli’de Özerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Özerler Renault ve Dacia Bayii’si, Haziran Ayı Satış hedefi gerçekleştirmede hedef üstü başarısını Hedef Pastası keserek kutladı. Özerler Renault&Dacia Haziran ayında hedefini % 150 olarak tamamladı.

30 Haziran Salı günü Kdz. Ereğli Kepez Mevkiinde bulunan Özerler Renault&Dacia Plaza’da Satış Ekibi ile birlikte yapılan mütevazı kutlamada konuşan Özerler Otomotiv Grubu Koordinatörü Zafer Yazıcı, muhabirimize bilgi verdi.

Genç ve vizyoner yönetici Yazıcı, pandemi salgınının etkilerinin azalması ile birlikte hareketlenen piyasalar ve Renault tarafından düzenlenen kampanyaların olumlu etkisine satış ekibinin profesyonel gayretleri de eklenince Haziran ayı sonu itibarı ile satış hedeflerinin %150 üstüne çıktıklarını belirtti.

ZAFER YAZICI “BAŞARI HEPİMİZİN”

Başta Satış Müdürü Can Onay ve ekip arkadaşlarına teşekkür eden Zafer Yazıcı, “Bizleri her anlamda destekleyen Aile büyüklerimize bu başarımızı armağan ediyoruz. Bundan böyle de Özerler Ailesi olarak her alandaki başarılarımızı sürdüreceğimize söz veriyoruz. Bu anlamda tekrardan Renault Genel Merkezi’ne, tedarikçilerimize, müşterilerimize, çalışanlarımıza ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.” diye konuştu.

BÖLGENİN İSTİKRARI BÜYÜYEN ŞİRKETLERİNDEN ÖZERLER GRUP:

1955 yılında Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde temelleri atılan ve kurumsallaşma süreçlerini başaran Özerler Grup, bünyesinde Renault, Dacia, Isuzu, Massey ferguson, Oto rapor, Opet, Shel ve Petrol ofisi bayiliği şirketlerini barındırıyor ve 95 kişi istihdam ediyor.

Paylaşın:
2358 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ