logo

ÖZERLER’DE 48 ÜNİTE KAN BAĞIŞI TOPLANDI

  • Kdz. Ereğli’de Özerler A.Ş. – Türk Kızılay işbirliği ile “1 Kan 3 Can” temalı kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında 48 ünite kan bağışında bulunulması tarafları memnun etti.

5 Ekim Cumartesi günü, 11:30- 18.00 saatleri arasında “Merhamet Senin Kanında var. Kan Bağışla, Hayat Kurtar” sloganı ile düzenlenen kan bağışı kampanyası için Kepez Mahallesi’nde bulunan Özerler Renault Showroom’da rahat çalışma ortamı sağlandı.

Anlamlı kampanya için Özerler A.Ş. den yapılan çağrıya duyarlılık gösteren personel ve çevre halkı, Kızılay görevlilerinin prosedürlerini yerine getirerek kan bağışında bulundu.

Etkinliğe bizzat katılan Kızılay Zonguldak il Başkanı Kürşat Yağız ve Özerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Meral Akdoğan, 48 ünite kan bağışında bulunulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek bağışçılara ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.
Özerler A.Ş. Genel Müdürü Zafer Yazıcı da, şirketin benzer sosyal sorumluluk projelerini sürdüreceğini belirterek ekibini kutladı .

Paylaşın:
76 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ