logo

ÖZKÖK’TEN KOMUTAN UYAR’A ÇOK ÖZEL ALBÜM!

Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar’ı ziyaret eden Semih Özkök, Komutan Uysar’a, Atatürk’ün bilinmeyen fotoğraflarından derlenmiş “Atatürk Aramızda” albümünü takdim etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)GYK Üyesi Genel Saymanı ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emin Semih Özkök, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar’ı makamında ziyaret etti.

‘ATATÜRK ARAMIZDA’ ALBÜMÜ TAKDİM ETTİ

Edinilen bilgiye göre ; 21 Kasım Perşembe günü öğle saatlerinden gerçekleşen ziyarette Özkök, gecikmişliğini affettirmek adına Komutan Uysar’a, Ahmet Gürel tarafından hazırlanan ADD Genel Merkezi İktisadi işletmesince bastırılan Atatürk’ün bilinmeyen fotoğraflarından derlenmiş “Atatürk Aramızda” albümünü takdim etti. Özkök, Komutan Uyar’a ADD’nin kurumsal geçmişi ve gelecek vizyonu ile ilgili bilgileri aktardığını, ayrıca ADD nin 30. Yılının Milli Mücadelenin 100. Yılı ile denk düşmesinin onurunu paylaştığını bildirdi.

‘UZLAŞI KÜLTÜRÜ’ SOHBETİ

İkilinin güncel ve yerel konulardan yaptıkları sohbette ise ağırlıkla ülkenin ve dünyanın en çok ihtiyaç duyduğu ve sihirli sözcükler olarak adlandırılan; ‘uzlaşma, mutabakat, anlayış ve hoşgörünün ilçemizde de tüm kurumlar ve hemşehriler arasında var olması, yaşatılması ve geliştirilmesi gerektiği’ ana fikri üzerinde görüştükleri öğrenildi.

Paylaşın:
1629 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ