logo

PAMUK, CHP’Lİ KADINLARI KAYNAŞMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTURDU

  • Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Neslihan Pamuk, il ve ilçelerden kadınların ve gençlerin katıldığı Kaynaşma Etkinliği’nde partili kadınları buluşturdu.

CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Neslihan Pamuk’un girişimi ile düzenlenen “Mangalda Balık” temalı etkinliğe Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Pulat, Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Kozlu Belediye Başkanının eşi Serap Dökmeci, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları-Yönetim Kurulu Üyeleri, Kdz.Eregli İlçe yöneticileri ve davetliler katıldı.

ÖRGÜTLÜ GÜCÜN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Kaynaşma Etkinliği sonrası açıklama yapan CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Neslihan Pamuk, katılımdan ve birlik beraberliğin pekişmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle dedi:

“Misafirlerimizle böylesine güzel, birlik ve beraberlik duygularının hakim olduğu kaynaşma etkinligimizde bir araya geldik. Kadınların her zaman toplumda bir değer olduğunu bilmemiz ve sizlerle bu değerlerimizi toplumun her kesimine bilgi, birikim ve örgütlü gücümüzle kabul ettirebilmemizin en önemli göstergelerinden biri de birarada bulunabilmektir. Kdz. Ereğli’de sizleri ağırlamaktan büyük onur duyduk. Hepinize katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ayrıca böyle bir organizasyonu yapmamızda göreve geldiğimiz ilk günden beri bizlerden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Kdz.Eregli Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık ve Kadın Gücü Kooperatifi Başkanımız Sayın Neriman Posbıyık’a da teşekkür ediyoruz.”

Paylaşın:
102 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ