logo

“PARTİME KIRGINIM”

  • İyi parti Zonguldak İl Kadın Politikaları Eski Başkanı Münevver Büyükalgan, partisine kırgın olduğunu ifade etti.

İyi parti Zonguldak İl Kadın Politikaları Eski Başkanı Münevver Büyükalgan, Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü ile görüştü.

18 Haziran çarşamba günü Haber Hayat ofisinde gerçekleşen görüşmede kişisel gündemini değerlendiren Büyükalgan, sözlerine “Aslında benim mücadelem büyük.” diyerek başladı. 30 yıl önce Ereğli Kışla’da Nakliyecide çalışan tek kadın olarak 25 yıl sonra emekli olduğunu,  ardından nakliye sektöründe ticarete atıldığını ve halen işine devam ettiğini, son 6 yıldır da siyasetin içinde olduğunu belirten Büyükalgan, “Şimdilerde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde Türk Dili ve Edebiyatı 2. Sınıf öğrencisiyim. Okumayı, hocalarımı ve arkadaşlarımı seviyorum. Okulumu bitirmeye azimliyim.” diye konuştu.

“SEÇİMLER ÖNCESİNDE KIRGINLIKLAR OLUŞTU”

Siyasette neden görünmediği sorusuna ise temkinli cevap veren Büyükalgan, “İki seçim atlattık. Seçimlerden önce yapılan yanlışlıkları gördüğüm zaman oluşan diyaloglarla kırgınlıklar oluştu. Bazı konularda uyarılarda bulunduğumuz halde yanlışlara devam edildi ve partimiz zarar gördü. Bundan dolayı kırgınım. Partimizin adına üzüldüm. 6 yıldır gece-gündüz, maddi-manevi olarak umutla çalıştığımız, destek verdiğimiz partimizin bu şekilde olması beni üzüyor!” dedi.

SİYASETE DEVAM EDECEK Mİ?

Aile ve iş hayatının yanında siyasetle de meşgul olmasını “yüksek tempoya alışkınım” şeklinde değerlendiren Büyükalgan, partisinde veya başka bir partide siyasete devam edip etmeyeceği sorusuna ise okuluna ağırlık vermek istediği gerekçesi ile henüz karar vermediğini sözlerine ekledi.

Gönüllü ile sohbet eden ve kişileri değil olayları ve ilkeleri değerlendirmeyi doğru bulduğunu ifade eden Büyükalgan, ileride yapılacak bir röportaj veya radyo-tv programına sıcak baktığını da bildirdi.

Gönüllü’de, siyasetin uzun soluklu bir yarış olduğunu hatırlattığı konuşmasında Büyükalgan’a başarılar dileyerek; ilkeli,  azimli ve dürüst insanların siyasette var olmaya devam etmeleri gerektiğini ifade etti. 

Paylaşın:
530 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

#

“PARTİME KIRGINIM”” için 1 yorum

  1. Münevver Hanımın 6 yıllık siyasi yaşamında partisi adına canla başla nasıl çalıştığını, kişisel değil partisinin iktidar olması için çalıştığını Ereğli kamuoyu ve diğer siyasi parti temsilcilerinin takdirini kazanmış, her zaman dik duruşuyla saygı görmüş bir siyasetçidir. Ereğli’de siyaset yapan bazı siyasiler gibi geceleri kendi çıkarı için pazarlık yapmayıp, Ereğli’nin gençlerinin geleceği için çalışan bir avuç insandan biridir. Kendisine hem siyasi hem de özel yaşamında başarılar dilerim.