Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer; Türkiye’nin savunma ve teknoloji alanındaki öncü kurumlarından biri olan ASELSAN (Askeri Elektronik Sanayi A.Ş.) Genel Müdür Yardımcısı ve Ulaştırma, Güvenlik, Enerji ve Otomasyon Sistemleri Sektör Başkanlığı (UGES) Sektör Başkanı Alaattin Dökmen’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Burak Bahadır ile ASELSAN Sağlık Sistemleri Direktörü Fatih Tan da yer aldı.
KARŞILIKLI MEMNUNİYET VE BAŞARI DİLEKLERİ İFADE EDİLDİ
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, nazik misafirperverliğinden dolayı Başkan Alaattin Dökmen’e teşekkür ederek BEUN’un ulusal ve uluslararası camiada elde ettiği akademik başarılarla birlikte Üniversitede düzenlenen çeşitli etkinliklerden ve kamu kurumları ile özel sektörle iş birliği içinde faaliyete geçirdikleri sosyal, kültürel, tarihi ve sportif projelerden bahsetti.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dökmen ise Rektör Özölçer’e Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin ulusal ve uluslararası akademik camiada mühendislikten eğitime, spordan sağlığa gerçekleştirdiği önemli çalışma ve başarıları yakından takip ettiklerini dile getirdi. Başkan Dökmen Türkiye’nin köklü yükseköğretim kurumlarından biri olan BEUN’un başarılarında büyük katkı sunan Rektör Özölçer’e teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret; iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
BENZER HABERLER