logo

SAHİL BANDI ETKİNLİKLERLE DOLU DOLU

  • Kdz. Ereğli’de devam eden Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 2. gün etkinlikleri sahil bandında devam ediyor.

Nefes Kültür Sanat Edebiyat Derneği, Kdz. Ereğli Ekin Yazın Dostları ve Kdz. Ereğli Tarih Dopğa ve Kültürünü Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen Şair ve Yazar Buluşmaları ilgi görürken, Kdz. Ereğli Çevre Platformu (KERÇEP) Yöneticileri imza kampanyasını sürdürüyor. Amfi Tiyatro’da ise Ulusal ve Uluslararası Halk Dansları Gösterileri renkli görüntülere sahne oluyor. Ayrıca ADD Ereğli Şubesi tarafından hazırlanan Atatürk’ün Bilinmeyen Fotoğrafları sergisi açılışı, Dernek Başkanı Sezai Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Tayyar Mendeş-Haluk Okur ile Belediye Meclis Üyesi Yaşara Aydın tarafından gerçekleştirildi. Hikâyeleri ile özel koleksiyon tabloları Alemdar Gemisi yanında görebilecek.

Saat 16.00’daki Kdz. Ereğli Elif Lions Kulübü Derneği Söyleşi ve İmza Günü etkinliğinden sonra saat 18.00’den sonra festivalin en önemli etkinlikleri olan Festival Korteji ve Festival Açılış yapılacak.

Paylaşın:
255 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ