logo

SAZDAN ADAM VE EKİBİ COŞTURDU

  • Kdz. Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halk Evleri bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sazdan Adam Bağlama Kursu öğrencileri, yılsonu etkinliğinde izleyenleri coşturdu.

25 Haziran Salı günü Tatoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen “Türkülerden müsaade” temalı etkinliği, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık-eşi Kadın Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, bazı belediye meclis üyeleri, belediye yöneticileri ve kalabalık bir topluluk izledi.  

Eğitmen Sazdan Adam-Mehmet Ali Ürkmez’in yönetiminde gerçekleşen konserde Kursiyerlerden Solist Seval Tuncer, birbirinden güzel türkü-şarkı ve pop müzik eserlerini güçlü sesi ile seslendirdi. Gecede ayrıca küçük kursiyerler de sahne alarak alkışlandı. konserin ilerleyen saatlerinde Sazdan Adam’ın Merhum Müzik Öğretmeni Suat Aykan’ı anması duygusal anlar yaşatırken, ekran sunumu eşliğinde 80’li yılların ünlü sanatçılarının popüler eserlere sazı ile eşlik etmesi ise sürpriz olarak yer aldı.

Son şarkıdan önce sahneye davet edilen Belediye Başkanı Posbıyık, Cumhuriyet Halk Evleri faaliyetlerini özetleyerek, belediye olarak sanat ve sanatçıya önem verildiğini belirtti. Sazdan Adam’ın Küçükler Korosu talebine olumlu baktığını söyleyen Posbıyık, Sanatçı Seval Tuncer’e çiçek takdiminde bulunarak tüm kursiyerleri kutladı.

Gece,  salonu tıklım tıklım dolduran seyircilerin cep telefonlarının ışıkları eşliğinde seslendirilen “Hayat Bayram olsa” şarkısının ayakta alkışlanması ile son buldu. Kursiyer sanatçılar kutlamaları kabul ederek bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

.

.

Paylaşın:
319 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ