logo

ŞEMSİ DURDU VE EKİBİNDEN GURUR DOLU ANITKABİR ZİYARETİ

  • Kervan & Simge Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu, heyeti ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sundu. Ziyaret duygu, coşku ve gurur dolu anlara vesile oldu.

Düzce ve Kdz. Ereğli’de otomotiv sektörünün öncülerinden Kervan & Simge Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu, otomotiv grubu şirketlerinin 40. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yönetim Kurulu üyeleri ve şirket yöneticileri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sundu.

“DAHA İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

25 Haziran Salı günü gerçekleştirilen etkinlikten aylar önce resmi yazışmalarla planlanan ziyaret öncesi Ankara’da heyeti ile bir araya gelen Kervan & Simge Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu, ziyaretin anlam ve önemi üzerine ekibine bir konuşma yaptı. Burada 46 yıllık ticari geçmişi olduğunu ve otomotiv Grubunun da 40. kuruluş yıl dönümü olduğunu hatırlatan Durdu, “Ailemizin ve çalışanlarımızın adına söz veriyoruz ki, her gün daha iyi bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Anıtkabir Komutanlığı’na bağlı tören birliği eşliğinde gerçekleştirilen önemli ziyarette ise Ata’nın mozolesine çelenk bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve anı defterine yazılan yazı okundu.

  • HABERLE İLGİLİ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN GÖRSELİ TIKLAYINIZ :

.

.

ŞEMSİ DURDU, ANI DEFTERİNE SAYGI VE MİNNET İFADELERİNİ YAZDI

Kervan & Simge Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu anı defterine şu ifadeleri yazarak yüksek sesle okudu :
“Ulu önderimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bugün burada seni ziyaret etmek büyük bir onur, gurur ve şevk kaynağı. Kurduğun Cumhuriyet’in ilkeleri ve idealleri bizim her zaman yol göstericimiz oldu. 46 yıllık birikimimiz ve tecrübemizle, ülkemiz için değer yaratma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Ailemizin ve çalışanlarımızın adına söz veriyoruz ki, her gün daha iyi bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Mekanın cennet olsun, Atam! Saygı ve minnetle.”

“GURURLUYUZ, ONURLUYUZ, COŞKULUYUZ!”

Duygu ve coşku dolu Anıtkabir ziyaretinin ardından haber merkezimize konuşan Durdu, grup olarak duydukları memnuniyeti ve gururu ifade ederek, “Bizler cumhuriyet değerlerine, ay yıldızlı bayrağımıza sıkı sıkıya bağlı insanlarız. Uzun süredir planladığımız ziyaretimizi gerçekleştirdik, gururluyuz, onurluyuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarının zor koşullarda kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin parlak geleceğine inanıyoruz. Tekrar ediyorum; Arkadaşlarımızla and içtik, her gün daha iyi bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kervan & Simge Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri ve yöneticilerin, Ankara temaslarının ardından gün içerisinde şirketlerdeki görevlerine dönüş sağlayacakları öğrenildi.

.

.

.

Paylaşın:
810 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ