logo

SERTAN YALÇIN’DAN KAPAN’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Kdz. Ereğli’de iş insanı, TSO önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Zona rahatsızlığı nedeni ile evinde tedavi gören Gazeteci Fikri Kapan’ı ziyaret ederek “geçmiş olsun ve acil şifalar” dileğinde bulundu.

Kdz. Ereğli’de Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fikri Kapan, yakalandığı zona hastalığı nedeni ile evinde tedavi görürken ziyaretler devam ediyor.

Kapan’ı, 8 Ocak Çarşamba günü Gazeteci Doğan Gönüllü ile birlikte evinde ziyaret ederek geçmiş olsun diyen iş insanı ve Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) önceki dönem Başkanı Sertan Yalçın, “Bununla geçmiş olsun, yorgunluk ve stresler bitsin artık. Allah’tan sağlık ve şifa diliyoruz.” dileğinde bulundu.

Kapan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Arkadaşlar sağ olun var olun. Bunlar bana moral oluyor. Zona’yı biraz ağır atlatıyorum galiba. İnşallah en kısa zamanda işimin başına dönerim. Doktorlarım tedaviye ve istirahate devam dediler.” dedi.

ÇORUMLUOĞLU DA ARADI

Kapan ayrıca, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ve Yardımcısı Mehmet Öztürk’ün de kendisine geçmiş olsun dileklerini iletmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Paylaşın:
1375 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ