logo

SESLİ: “KENDİME VE EKİBİME GÜVENİYORUM”

  • Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, Haber Hayat Yayıncılık ziyaretinde 31 Mart Yerel seçimlerine yönelik adaylık sürecini tekrarlayarak “Kendime ve ekibime güveniyorum, kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli Haber Hayat Yayıncılık’a ziyaret gerçekleştirdi. 5 Şubat Pazartesi günü sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarette Haber Hayat Yayıncılık Yöneticileri Ülkü & Doğan Gönüllü çifti ile görüşen Murat Sesli, kuzeni Murat Sesli adına seçime girmesinin hukuki ve siyasi gerekçelerini anlattı. Yargısal sürecini tekrarlayan Sesli, uzun süredir güçlü hukuki danışmanlık ekibi ile çalıştığını ifade ederek, “Şu an hiçbir sıkıntı olmadığı gibi zaten 2025 yılında zaten tüm yasal süreç tamamlanıyor” dedi.

“DAHA İYİLERİNİ YAPACAĞIZ”

2 Şubat Cuma günü Eski Terminal Alanındaki açık hava toplantısının beklendiğinden daha fazla ilgi gördüğünü belirten sesli, “Uzun süredir hazırlandık ve sahaya inerek açıklamalarımıza başladık, yoğun ilgi gördük. Bu aşamada kendime ve ekibime güveniyorum. Geçmişte yapığımız hizmetlerimizin karşılık bulması en büyük motivasyonum. Seçildiğimiz taktirde daha iyilerini yapma sözü veriyoruz” diye konuştu.

“İNANCIMIZ TAM”

Seçime yönelik taahhütlerini yineleyen Sesli; Kent Meydanı, ihtiyaç sahiplerine 5’er bin liralık alışveriş kartı, öğrencilere burs, festival düzenlemesi gibi projelerinden bahsederek, “profesyonellerden oluşan proje ve tanıtım ekibimiz ayrı ayrı çalışıyor. Kendimize ve ekibimize güvendiğimiz kadar, 31 Mart seçimlerini kazanacağımıza olan inancımız da tamdır.” diye konuştu.

Ziyaret için teşekkür eden Doğan Gönüllü’de, Sesli’nin seçime girme formülünün ilginç ve hukuka uygun bulduğunu söyledi ve başarılar diledi.

Samimi ortamda gerçekleştirilen ziyarette Sesli’ye ekibinden; Yeşim Çakır,  Adem Çakır, Serkan Günaydın ve Vedat Kılıç eşlik etti.

Paylaşın:
521 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ

#

SESLİ: “KENDİME VE EKİBİME GÜVENİYORUM”” için 1 yorum

  1. Nadir Aksu : diyor ki:

    Dogan bey sende boyle diyosan sanada yaziklar olsun sahtekarlik bu bu hafta aciklayacaklar iyi partiyi sen yazmamisin ama hayirli olsun evrim balbaloglu eregli siyasetinin kalitesini ayaklar altina aldi hesabi gokhanla sesliyle milletvekili olmak yaninda kimse kalmadi herkez istifa etti bunuda bir haber yapsana dogan bey cok yazik siz yapmayin boyle ….. (…. )