logo

SÖNMEZ : “TAZE, BOL VE UYGUN FİYATLI BALIĞA BEKLİYORUZ”

  • Kdz. Ereğli’de Sönmez Balıkçılık işletme sahibi Şenol Sönmez, ilçede balığın taze, bol ve ucuz olduğunu söyledi.

Kdz. Ereğli’de 25 yıldır balıkhane işleten Sönmez Balıkçılık işletme sahibi Şenol Sönmez, havaların düzelmesi ile birlikte balığın bollaştığını ve fiyatların oldukça makul olduğunu söyledi.

İlçe merkezindeki pazaryeri girişinde oğlu Alperen ile birlikte Sönmez Balıkçılık İşletmesi kurucusu ve sahibi Şenol Sönmez, palamut başta olmak üzere; Lüfer, Çinekop, Mezgit ve Barbun balığının tezgahlarda yerini aldığını ifade ederek, “hamsi de çıkmaya başladı” dedi.

EREĞLİ’DE HAFTA SONU GELENEĞİ BALIK YENİR” : Hafta sonunda Ereğli halkının balık yeme geleneğini sürdürdüğünü tecrübelerle sabit olduğunu belirten Usta Balıkçı Sönmez, “Tezgahımıza gelen misafirlerimizi bekletmiyoruz, görerek seçtikleri taptaze balıklarını usta ekibimizle hızlı ve güvenli bir şekilde temizlenmiş olarak teslim ediyoruz. Vatandaşlarımızın en çok tercih ettiği beyaz etli yiyeceklerden biri olan balık, uygun fiyatının yanında sağlık açısından da oldukça güçlü bir besin kaynağı. Herkes kendi keyfine göre yağda , ızgarada veya buğulama olarak pişirebilir. Afiyet olsun…” dedi.

Sönmez Balık tezgahlarında Palamut tane 100-150 tl., Lüfer tane 200 tl., Çinekop kg 350 tl, Barbunya kg 300 tl., Mezgit kg 200 tl, ve Marmara hamsisi kg 250 tl’den satışa sunuluyor.

Paylaşın:
83 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ

#

SÖNMEZ : “TAZE, BOL VE UYGUN FİYATLI BALIĞA BEKLİYORUZ”” için 1 yorum

  1. Mehmet : diyor ki:

    Balıklar bedava galiba maşallah hiçbirinde fiyat etiketi yok