logo

TAYFUN KÖKSAL DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI

Kdz. Ereğli’de 62 yaşında vefat eden Erdemir emeklisi, çevresinde sevilen insan Tayfun Köksal, Bozhane Camii’nde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Mücadele ettiği amansız hastalık nedeniyle 25 Temmuz Perşembe günü akşam saatlerinde tedavi görmekte olduğu İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde hayata gözlerini yuman Tayfın Köksal, Karadeniz Ereğli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. 

Kadı Tarlası Semti sakinlerinden, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir)’ndan emekli, çevresinde sevilen insan Tayfun Köksal için 26 Temmuz Cuma günü Bozhane Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. 

Cenazede, Köksal’ın eşi Beyhan Gönüllü Köksal ve çocukları Duygu, Ömer Ozan ve Fatma Dilan ile merhumun kayın biraderleri Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Gazeteci Doğan Gönüllü ve  Gazeteci Ersay Gönüllü, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. 

Merhum Köksal, Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kestaneci mezarlığında dualarla defnedildi. 

Cenaze törenine; Kdz. Ereğli Belediye Başkanvekili Metin Yüksel, CHP İl Genel Meclis Üyesi Kenan Gündoğdu, CHP İl Yöneticisi İlhan Akkaya, Belediye Meclis Üyesi Naile Bingöl, TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel, ERMED Başkan Yardımcısı Fikri Kapan-Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Özaydın, TİP Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca, Köksal’ın Erdemir’de birlikte çalıştığı mesai arkadaşları ile sevenleri ve aile yakınları katıldı. Zonguldak Milletvekilleri Saffet Bozkurt ile Eylem Ertuğrul ve MÜSİAD Genel Merkez Yöneticisi Abdulkadir Çınar ise cenaze yakınlarını arayarak taziye mesajlarını ilettiler.

Haber Hayat Yayıncılık olarak merhuma Allah’tan rahmet, Köksal ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Paylaşın:
1378 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ