
Türk Eğitim Derneği(TED) Kdz. Ereğli Koleji Vakfı 2. Başkanı Mesut Avcı, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdürü ve Genel Koordinatörü Hülya Korkut ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Sahir Akçakoca, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Sayın Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek “Eğitim, Değiştirir” temalı koşu formasını hediye etti.
15 Ekim Çarşamba gün gerçekleşen anlamlı ziyaretin, Türk Eğitim Derneğinin “İyilik İçin Koşarak Sen de Umut Ol!” sloganıyla düzenlenen 47. İstanbul Maratonu İyilik Koşusu kapsamında gerçekleştirildiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre; 6 Şubat depreminde ebeveynlerini kaybeden burslu öğrenciler için farkındalık yaratmayı amaçlayan etkinlikte, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları da 2 Kasım Pazar günü Zonguldak Kozlu Sahili’nde “Eğitim için, iyilik için hep birlikte!” sloganı ile yer alacak.
Etiketler: TED KOLEJİBENZER HABERLER