logo

TEKNOFEST BAŞKANI BAYRAKTAR’TAN, BEUN TAKIMINA YAKIN İLGİ

  • TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST 2024 – Adana etkinliği kapsamında BEUN standını ziyaret ederek Üniversitesi bünyesindeki teknoloji takımlarını ilgiyle takip ettiğini TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilen yarışmalardaki başarılarını takdir ettiğini ve tüm faaliyetleriyle yakından ilgilendiğini dile getirdi.

2 Ekim 2024 tarihi itibarıyla başlayan ve 6 Ekim 2024 tarihine kadar sürecek olan TEKNOFEST 2024 – Adana etkinliği kapsamında TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, BEUN standını ziyaret etti.

BEUN’den verilen bilgiye göre; Selçuk Bayraktar, BEUN standında görevli olan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit Aydın, Biyomedikal Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Palabaş, Harita Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Can Atalay ve BEUN B-Dispate öğrenci teknoloji takımı üyeleriyle bir süre sohbet etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

BEUN standını ziyaret ederen TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki teknoloji takımlarını ilgiyle takip ettiğini TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilen yarışmalardaki başarılarını takdir ettiğini ve tüm faaliyetleriyle yakından ilgilendiğini dile getirdi. Aynı zamanda Bayraktar, BEUN öğrenci teknoloji takımlarının daha önceki üstün başarılarıyla ön plana çıktıklarının altını çizerek öğrencilerin iş ve eğitim hayatlarındaki durumu hakkında Mühendislik Dekanı Prof. Dr. Aydın’dan bilgi aldı. BEUN öğrenci teknoloji takımlarında görevli olan öğrencilerin birçoğunun başta savunma sanayi sektörü olmak üzere pek çok alanda çalıştıkları hakkında bilgi sahibi olan Bayraktar memnuniyetini dile getirdi.

Selçuk Bayraktar BEUN standını ziyaretinden duyduğu mutluluğu belirterek öğrencilere eğitim ve iş hayatlarında başarılar diledi. Selçuk Bayraktar’ın ziyareti hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Paylaşın:
52 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ