logo

TİP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI: “HALK DEĞİŞİM İSTİYOR”

  • TİP Zonguldak Milletvekili Adayları, Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaretinde, “Partimize yoğun ilgi var. Bizler bu bozuk ve adaletsiz sistemi devam ettirmeye değil, halkın özgürlük ve refah içerinde yaşamını devam ettirebilmesi için sistemi değiştirmeye adayız. Saha çalışmalarımızda bizlere gösterilen ilgi bu değişiklik ihtiyacının en somut göstergesidir.” dedi.

Türkiye İşçi partisi(TİP) Zonguldak Milletvekili Adayları Fatma Kılıçarslan, Türkan Baytekin ve partili Dilek Bakar, Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Doğan Gönüllü ile görüştü.

2 Mayıs Salı günü Haber Hayat Ofisinde gerçekleşen görüşmede Milletvekili Adayları Kılıçarslan ve Baytekin, seçim çalışmaları kapsamında saha ziyaretlerine ağırlık verdiklerini belirttiler.

“DEVAM ETTİRMEYE DEĞİL, DEĞİŞTİRMEYE ADAYIZ”

TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın özellikle gençler ve emekçi kesim tarafından desteklendiğini savunan adaylar, 14 Mayıs seçimlerine en az 20 milletvekili ile TBMM’de temsil edileceğine inandıklarını söylediler. Seçim çalışmalarına seçim bürosunda ve aktif ziyaretlerle sürdüren TİP Adayları “Partimize yoğun ilgi var. Biz bu bozuk ve adaletsiz sistemi devam ettirmeye değil, halkın özgürlük ve refah içerinde yaşamını devam ettirebilmesi için sistemi değiştirmeye adayız. Saha çalışmalarımızda bizlere gösterilen ilgi bu değişiklik ihtiyacının en somut göstergesidir. Emekçinin üretiminin değer bulması için, özgürlüklerin ve barışın sağlanabilmesi için, liyakatli yönetim için tüm halkımızı Emek ve Özgürlük İttifakına ve Türkiye İşçi Partisi’ne oy vermeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

Türkiye İşçi Partisi(TİP) heyeti samimi ortamda gerçekleşen görüşmede ayrıca, Gönüllü’nün 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü’nü de kutlayarak, parti bildirgesinde, “Basın özgürlüğünü ve medyanın bağımsızlığını sağlayacağız” başlığı altında yer alan yasal düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Gönüllü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve İşçi Partisi Milletvekili Adaylarına başarılar dileyerek, basında daha fazla yer almaları gerektiğine dair bazı tavsiyelerde bulundu.

Görüşme sohbet sonrası hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
821 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ