logo

TSO YÖNETİMİNDEN JANDARMA VE EMNİYETE ZİYARET

  • Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve yönetimi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akça’yı ve İlçe Emniyet Müdürü Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Gül, Ali Özkan ve Mete Yazıcı, Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ı ziyaret etti.

9 Kasım Çarşamba günü gerçekleşen ziyaretlerde Kdz. Ereğli’nin öncelikli sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akça ve İlçe Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

JANDARMA KOMUTANLIĞI ZİYARETİ
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Paylaşın:
393 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ