logo

TUBİTAK BAŞARISINA KAYMAKAM YAPICI’DAN ÖDÜL

  • Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal ile beraber ; TUBİTAK Yarışmasında başarı göstererek Ereğli’nin gururu olan Kdz. Ereğli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini takdir ederek ödüllendirdi.

TÜBİTAK 2024 Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda, Kdz. Ereğli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri Damla Doğan ve Poyraz Karataş, Tarih projesi ile Bölge ikinciliği elde ederek Ereğli’nin gururu olmuşlardı.

Nisan Ayında düzenlenen Tübitak Araştırma Projesi yarışmasında, Ankara Bölge Sergisinde Bölge ikincileri olan Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu öğrencileri Damla Doğan, Poyraz Karataş ve Okul Müdürü Fuat Yılmaz, Müdür Yardımcısı Hava Akman, Danışman Öğretmen Hakan Yıldırım’la birlikte Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti.

31 Mayıs Cuma günü gerçekleşen ziyarette ; Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal ile beraber Kdz. Ereğli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini takdir ederek ödüllendirdi. Başarılarının devamını diledi.

Paylaşın:
153 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ